Η Κίνα κατασκεύασε σιδηροδρομική γέφυρα που τη συνδέει με τη Ρωσία

 Η Κίνα έχει ολοκληρώσει, από τη δική της πλευρά, το κύριο έργο της σιδηροδρομικής γέφυρας, που συνδέει τη χώρα με τη Ρωσία.

Η γέφυρα, κατά μήκος του ποταμού Χέιλονγκ, που είναι γνωστός και ως ποταμός Αμούρ, συνδέει την πόλη της Τονγκ Γιανγκ στη βορειοανατολική επαρχία της Χέιλονγκ Γιανγκ με το Νιζνελενινσκόγιε στη Ρωσία. Η κύρια γέφυρα έχει μήκος 2.215 μέτρων, με τα 1.900 μέτρα της στην Κίνα και προβλεπόμενο ετήσιο όγκο φορτίων 21 εκατομμυρίων τόνων.

Η κατασκευή ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2014 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2016. Η κατασκευή από την κινεζική πλευρά ολοκληρώθηκε βασικά στο τέλος Απριλίου, με συνολικό κόστος 2,1 δις γιουάν (322 εκατ. δολάρια), σύμφωνα με την εταιρεία China Railway Major Bridge Engineering Group Co.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων (China Railway Corporation, CRC) και την κυβέρνηση της επαρχίας Χέιλονγκ Γιανγκ.
 
ΠΗΓΗ: Zougla
 

Δειτε Επισης

Έναρξη εργασιών για σύστημα παρακολούθησης της Αν. Μεσογείου ανακοίνωσε ο Ουράλογλου
ΒΙΝΤΕΟ: Μπαράζ βομβαρδισμών στο λιμάνι της Υεμένης-Επιδρομές του Ισραήλ σε συντονισμό με τις ΗΠΑ
«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν-«Ανυπομονώ να τελειώσουμε τον γελοίο πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»
Χάος στον σιδηρόδρομο της Ισπανίας-Έκλεψαν καλώδια, εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στα τρένα όλη τη νύχτα
Χωρίς Κωστή Ευσταθίου οι εκλογές της ΕΔΕΚ-Κρίθηκε ότι δεν είναι μέλος
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Ενοχλημένος που ο Πρόεδρος αναφέρεται σε επανενωμένη Κύπρο ο Τατάρ
Αγνοούμενη βρέθηκε ζωντανή μετά από 63 χρόνια-Η τραγική ιστορία πίσω από την εξαφάνισή της
Επιβεβαίωσε το μένος του δράστη η νεκροτομή στον Αργυρού-Δέχθηκε 19 μαχαιριές, μοιραία τα τραύματα στον θώρακα