Η Κίνα κατασκεύασε σιδηροδρομική γέφυρα που τη συνδέει με τη Ρωσία

 Η Κίνα έχει ολοκληρώσει, από τη δική της πλευρά, το κύριο έργο της σιδηροδρομικής γέφυρας, που συνδέει τη χώρα με τη Ρωσία.

Η γέφυρα, κατά μήκος του ποταμού Χέιλονγκ, που είναι γνωστός και ως ποταμός Αμούρ, συνδέει την πόλη της Τονγκ Γιανγκ στη βορειοανατολική επαρχία της Χέιλονγκ Γιανγκ με το Νιζνελενινσκόγιε στη Ρωσία. Η κύρια γέφυρα έχει μήκος 2.215 μέτρων, με τα 1.900 μέτρα της στην Κίνα και προβλεπόμενο ετήσιο όγκο φορτίων 21 εκατομμυρίων τόνων.

Η κατασκευή ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2014 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2016. Η κατασκευή από την κινεζική πλευρά ολοκληρώθηκε βασικά στο τέλος Απριλίου, με συνολικό κόστος 2,1 δις γιουάν (322 εκατ. δολάρια), σύμφωνα με την εταιρεία China Railway Major Bridge Engineering Group Co.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων (China Railway Corporation, CRC) και την κυβέρνηση της επαρχίας Χέιλονγκ Γιανγκ.
 
ΠΗΓΗ: Zougla
 

Δειτε Επισης

Θολή απάντηση από τη Χαμάς στην πρόταση ΗΠΑ για τους ομήρους-Ζητά τροποποιήσεις και ανταλλάγματα
Iσραήλ για Ιράν-«Είναι αποφασισμένο να ολοκληρώσει το πυρηνικό πρόγραμμά του»
Διαδηλωτές στη Βουλγαρία δηλώνουν κατά του ευρώ-Tάσσονται υπέρ της διατήρησης του λεβ
ΒΙΝΤΕΟ: Βουλευτής στη Νέα Ζηλανδία σήκωσε γυμνή φωτογραφία της μπροστά σε ολόκληρο το κοινοβούλιο
BINTEO: Τουρίστας πήδηξε φράκτη και κατέστρεψε δύο από τα αγάλματα του φημισμένου Πήλινου Στρατού
Άραβες Υπουργοί καταγγέλλουν απαγόρευση Ισραήλ για μετάβαση στην Δυτική Όχθη
Έντονη λύπη εκφράζει η Κομισιόν για την ανακοίνωση Τραμπ για αύξηση δασμών στο χάλυβα
Στα άκρα η Αμερική για τη συμμετοχή τρανς αθλήτριας σε σχολικούς αγώνες-«Το παιδί μου δεν είναι απειλή»
Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε κτήριο στη Γερμανία-Δύο νεκροί (pics)
Εντός της ημέρας η απάντηση Χαμάς στην πρόταση ΗΠΑ-Στον αέρα το αντάλλαγμα της ανθρωπιστικής βοήθειας