Πρώτη ομιλία Τέμερ ως υπηρεσιακός Πρόεδρος της Βραζιλίας

Ο προσωρινός Πρόεδρος της Βραζιλίας, Μισέλ Τέμερ υποστηρίζει μια νέα προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, ενώ τάχθηκε υπέρ της μείωσης των θέσεων που πλεονάζουν στο δημόσιο τομέα. Από την άλλη μεριά, απέρριψε καταγγελίες ότι θα μειώσει τα κοινωνικά προγράμματα που χρηματοδοτεί η κυβέρνηση.
 
Στην πρώτη του ομιλία ως υπηρεσιακός Πρόεδρος της Βραζιλίας, ο πρώην Αντιπρόεδρος τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός περιβάλλοντος «εθνικής σωτηρίας» ώστε, «η Βραζιλία να ξεπεράσει τη σοβαρή κρίση που αντιμετωπίζει,» τόνισε.
 
Ο Τέμερ μίλησε το προεδρικό μέγαρο, λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της Προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ, μετά την ψηφοφορία που έγινε στη Γερουσία και την παραπομπή της σε δίκη.
 
Ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της Βραζιλίας, τάχθηκε επίσης, υπέρ του διαλόγου ως το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, αλλά και ως ουσιαστικής εγγύησης για την επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη.
 
 

Δειτε Επισης

Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Συναντήθηκε με τον Ντάουτι η Ολγκίν-Πήρε διαβεβαιώσεις από Βρετανία για στήριξη των προσπαθειών της στο Κυπριακό
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»