Που και πότε θα ψηφίσουν Πρόεδρος και Αρχηγοί κομμάτων στις Βουλευτικές Εκλογές

Τα εκλογικά κέντρα και τις ώρες κατά τις οποίες θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις Βουλευτικές Εκλογές της 22ας του Μάη, οι κρατικοί αξιωματούχοι και οι αρχηγοί των κομμάτων, έδωσε στη δημοσιότητα ο Γενικός Έφορος Εκλογών.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, Κέντρο Α’, στις 9.00 π.μ., ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, στο Γυμνάσιο Έγκωμης στη Λευκωσία, Κέντρο ΣΤ’, στις 10.00 π.μ., και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γεώργιος Βασιλείου, στο Δημοτικό Σχολείο Λυκαβητού στη Λευκωσία, Κέντρο ΣΤ’, στις 11 . 00 π.μ.
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκης Ομήρου, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο ΣΤ’ Δημ. Σχολείο Κάτω Πάφου στην Πάφο, Κέντρο Α’, στις 8.00 π.μ.
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, θα ψηφίσει στο Γυμνάσιο Ακρόπολης (Αγ. Ομολογητών) στη Λευκωσία, στο Κέντρο ΣΤ’, Λευκωσία, στις 9.30 π.μ., ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, στο Λύκειο Στροβόλου στη Λευκωσία, Κέντρο Δ’, στις 8.30 π.μ., ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέου στη Λευκωσία, Κέντρο Γ’ στις 11.00 π.μ. και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, στο Λανίτειο Λύκειο Κρατικό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης στη Λεμεσό, Κέντρο Ε’ και ώρα 9.30 π.μ.
Επίσης, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως στη Λευκωσία, Κέντρο Α’, στις 11.30 π.μ., ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, στο Λύκειο Ακροπόλεως στη Λευκωσία, Κέντρο Δ’, στις 10.30 π.μ. και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, Κέντρο Δ’, στις 11.45 π.μ.
Ο Χρίστος Χρίστου, Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, θα ψηφίσει στα Γραφεία Κοινοτικού Συμβουλίου Πολιτικού στη Λευκωσία, Κέντρο Α´, στις 11. 1 5 π.μ, ο Κυριάκος Κυριάκου Πρόεδρος Κόμματος για τα ζώα Κύπρου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό, Κέντρο Γ´, στις 11.15 π.μ. και ο Μιχαήλ Μηνά, Πρόεδρος Οργάνωσης Αγωνιστών Δικαιοσύνης (Ο.Α.Δ), στο Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Β´ στη Λευκωσία, Κέντρο Δ´, στις 8.45 π.μ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Άθως Κοιρανίδης, Πρόεδρος Πνοής Λαού, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στη Λευκωσία, Κέντρο Κ’, στις 10.45 π.μ. και ο Σταύρος Ιωάννου (Αλαμπρίτης), Πρόεδρος Κοινωνικού Κινήματος Σημαία στο Δημοτικό Σχολείο Αλάμπρας Λευκωσία, Κέντρο Α’, Αλάμπρα στις 9.15 π.μ.
  

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα