Φεστιβάλ Ειρήνης για παιδιά και νέους

Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας για παιδιά, το Φεστιβάλ Ειρήνης θα φέρει κοντά παιδιά, νέους και γονείς από όλο το νησί για μια μέρα στη νεκρή ζώνη. Μέσα από ποικιλία διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων για παιδιά και νέους, η νεκρή ζώνη θα μετατραπεί σε μια ζώνη εορτασμών, μέσα από την συνεργασία των συμμετεχόντων που προσφέρουν εθελοντικά τις δημιουργικές ιδέες τους στο Φεστιβάλ!

Στο Φεστιβάλ θα παρουσιαστεί το πρώτο δίγλωσσο τηλε-κουκλοθέατρο, ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά των δύο μεγαλύτερων κοινοτήτων της Κύπρου. Ο DJ Dino G από το Mix FM θα φτιάξει το κέφι σε μικρούς και οι μεγάλους και τα μέλη του Beats4Unity  θα σας γνωρίσουν την κουλτούρα του hip-hop.  Όλοι μαζί θα παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια θα και  θα δημιουργήσουν ένα τεράστιο έργο τέχνης για την ειρήνη. Αυτές και πολλές άλλες δραστηριότητες θα ζήσουν οι μικροί και μεγάλοι, όπως η τέχνη, η αφήγηση, η φωτογραφία και η εκπαίδευση για την ειρήνη! Η ημέρα θα τελειώσει με περίπατο στην πόλη για εκπαιδευτικούς και γονείς.

Στην προσπάθεια των διοργανωτών κα καλλιεργήσουν την κουλτούρα για την ειρήνη σας προσκαλούν να συμμετάσχετε μαζί τους για μια μέρα αφοσιωμένη στην ειρήνη.

* Το φεστιβάλ, διοργανώνεται από Σπίτι της Συνεργασίας, την UNFICYP,  τον Όμιλο Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας, το Ερευνητικό Κέντρο POST και το πρόγραμμα Εκπαίδευση για έναν Πολιτισμό της Ειρήνης. Υποστηρίζεται επίσης, από το The Home Cafe, το νερό Φαρμακά και Mix FM.
 

 
 

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα