Κυβέρνηση: Δεν θα ασκούνται ποινικές διώξεις για οφειλές του 2015 στο ΤΚΑ

  Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης δεν θα ασκούνται ποινικές διώξεις για οφειλές του 2015 στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε γραπτή δήλωση σε απάντηση αναφορών του ΔΗΚΟ για φυλακίσεις λόγω χρεών στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως «αν στηριζόταν το κυβερνητικό νομοσχέδιο για πληρωμή χρέους στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις με 36 δόσεις, ενώ η Υπουργός Εργασίας δήλωσε ενώπιον της Βουλής ότι ήταν έτοιμη να αποδεχθεί και τροποποίηση για 48 δόσεις, σήμερα ο Νόμος θα ήταν σε εφαρμογή και δεν θα κινδύνευαν συμπολίτες μας με φυλάκιση, όπως ισχυρίζεται το ΔΗΚΟ».

«Δυστυχώς», πρόσθεσε, «οι λανθασμένες τροποποιήσεις που η απερχόμενη Βουλή επέφερε κατέστησαν το νομοσχέδιο μη εφαρμόσιμο και μη λειτουργικό στην πράξη».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, μετά από αίτημα της Κυβέρνησης, δόθηκε το `πράσινο φως` να μην ασκούνται ποινικές διώξεις για οφειλές του 2015 στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων».

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το σκάφος Madleen-«Πετάνε drones από πάνω μας»
Βγήκε μπροστά ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό, περιμένει την απόφαση Πατριαρχείου-«Έτυχε δικαιότατης δίκης»
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε την πρωτεύουσα της Κολομβίας
Μια ανάσα από την πόλη Σούμι ο ρωσικός στρατός-Στα 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου
«Μπαρούτι» μυρίζει στο Λος Άντζελες-Έφθασαν τα πρώτα στρατεύματα της Εθνοφρουράς
Θρίλερ με το Madleen και το μπλόκο από Ισραήλ-«Διακόπτουν τις επικοινωνίες για να μας επιτεθούν»
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Από το 1992 έχει να κατέβει η εθνοφρουρά στις ΗΠΑ-Η εξέγερση για τον βασανισμό ενός Αφροαμερικανού
Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι τα Ρωσικά αντίποινα στην Ουκρανία δεν έχουν τελειώσει-Επίκειται πολυδιάστατη επίθεση
Αγωνία για το Madleen-Η Κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή να εμποδιστεί το πλοίο πριν φτάσει στη Γάζα