Ανησυχία στη ΝΔ για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Την ανησυχία της εκφράζει η ΝΔ για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει νηφαλιότητα και συντονισμένη δράση.
Σε δήλωσή της η βουλευτής και συντονίστρια ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζει πως η κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας στο Αιγαίο και οι προκλητικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων και του ελληνικού εναέριου χώρου, κατά παράβαση της συμφωνίας Παπούλια-Γιλμάζ, προκαλούν ανησυχία στη ΝΔ.
«Απαιτείται νηφαλιότητα, ψυχραιμία και άμεση διπλωματική δραστηριότητα για την ενημέρωση εταίρων και συμμάχων. Δεν είναι ώρα για ασκήσεις επικοινωνίας. Αντίθετα, είναι ώρα για συντονισμένη δράση», τονίζει στη δήλωσή της η κα Μπακογιάννη.
 
 
 

Δειτε Επισης

Πέπλο μυστηρίου για την εξαφάνιση εκπαιδευτικού στην Ελλάδα-Η παγίδα και το κύκλωμα κρυπτονομισμάτων
H ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη στην Αμαλιάδα-Οι αντιφάσεις και τα κενά
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη-Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 21χρονο Γιόχαν Γουίλιαμς-«Ένα τέταρτο ακόμα αν άντεχε θα είχε σωθεί»
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για Τέμπη-Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε σε Αττική και Κόρινθο-Έξι συλλήψεις
Κακοποίηση τρίχρονου Άγγελου στο Ηράκλειο-«Αν αποδειχθεί ένοχος, θα παραιτηθώ»
Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό στην Ελλάδα-Το νέο υπουργικό συμβούλιο
Τέσσερα μαχαίρια χρησιμοποίησε ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Ελλάδα-Πολλαπλά τραύματα στο θύμα
Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός στην Ελλάδα-H κλειδωμένη θέση, τα σενάρια και η διαφαινόμενη αποχώρηση Στυλιανίδη