Διήμερη κράτηση 37χρονου για επίθεση και παράνομη κατοχή όπλου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 37χρονου από χωριό της επαρχίας Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, αμελών και απερίσκεπτων πράξεων και επίθεσης.
 Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 7 Απριλίου 2016 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Κιτίου από Κύπρια 37 χρόνων, ότι ο πρώην εργοδότης της 37 χρόνων, ο οποίος διαθέτει πρατήριο βενζίνης στο Μαζωτό, από τον Ιούνιο του 2015 όταν η ίδια σταμάτησε να εργάζεται στο πρατήριο του, αυτός άρχισε να την ενοχλεί και να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και θα κάνει κακό στην οικογένεια της.
 Η γυναίκα ανέφερε στην καταγγελία της ότι στις 18/6/2015 ενώ βρισκόταν στο πρατήριο του πρώην εργοδότη της, ο 37χρονος άρχισε να της φωνάζει, την κτύπησε στο στήθος και ακολούθως ανέσυρε ένα μεταλλικό πιστόλι, μαύρου χρώματος και απείλησε ότι θα την σκοτώσει.
 Η 37χρονη κατήγγειλε επίσης ότι στις 6/4/2016 γύρω στις δέκα το βράδυ ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στο δρόμο Κιτίου - Μαζωτού, με επιβαίνοντες το σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ο 37χρονος οδήγησε το όχημα του και την προσέγγισε, με σκοπό να την βγάλει εκτός δρόμου.
 Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες το απόγευμα στο πρατήριο του. Σε έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ΔΟΚΟ.
 Ο 37χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για διήμερη κράτηση του.
 

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα