Πυκνή ομίχλη στη Λάρνακα έστειλε 4 πτήσεις στην Πάφο

Λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε σήμερα τα ξημερώματα στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, τέσσερις πτήσεις πήραν οδηγίες και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου.
 
Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 03.00 μέχρι και τις 04.30 τα ξημερώματα δύο πτήσεις της Blue Air , μία πτήση της Aegean και μία πτήση της Emirates, λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, έλαβαν εντολή από τον Πύργο Ελέγχου και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου.
 
Οι τέσσερις πτήσεις απογειώθηκαν μετά τις έξι το πρωί από το αεροδρόμιο Πάφου και γύρω στις επτά προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
 

Δειτε Επισης

Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς
Σχεδόν 200 αιτήσεις εγκρίθηκαν από τον Ιούνιο του 2024 για ορεινές περιοχές-Εξετάζεται διεύρυνση κριτηρίων
Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Δέσμευση έναρξη ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού για Παπαναστασίου-Θα παρέμβει εάν αυξηθούν οι τιμές
Δριμεία επίθεση Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στο κυπριακό βιβλίο της Μπιενάλε-«Εμπεριέχει παραπλανητικές στρεβλώσεις»
Από φωτοβολταϊκά καλύπτεται το 50% της ζήτησης ρεύματος-Αποσυνδέθηκαν τρεις φορές τον Ιούνιο λόγω μη ζήτησης
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού