Νέα έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της Λουκίας-Ελένης

 Έκκληση για την τρίχρονη κόρη του Λουκία-Έλενα Ζάκου απευθύνει ξανά ο πατέρας της Αντώνης Ζάκου. Η ιστορία της μικρής Λουκίας-Ελένης, η οποία πάσχει από Β-Ομόζυγο Μεσογειακή Αναιμία και χρειάζεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών έχει συγκινήσει το Παγκύπριο.

Ωστόσο, παρά τις αιμοδοσίες που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν κατέστη δυνατό να εξευρεθεί ιστοσυμβατός δότης με αποτέλεσμα η οικογένειά της να παρακαλεί θερμά τον κόσμο να αφιερώσει λίγο από το χρόνο του για να μεταβεί σε οποιοδήποτε νοσοκομείο προκειμένου να δώσει αίμα, με την ελπίδα να βρεθεί ο δότης που θα την απαλλάξει από τις καθημερινές επισκέψεις στο νοσοκομείο χαρίζοντάς της μια ξέγνοιαστη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί.

 

 

"Η Λουκία-Ελένη δεν κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της. Προσευχόμαστε όμως να βρεθεί συμβατός δότης έτσι ώστε να γίνει η μεταμόσχευση και να σταματήσουν οι μεταγγίσεις. Είναι δύσκολο για ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών να ζει μ'αυτό. Έχουμε πίστη στο Θεό και ευελπιστούμε πως θα γίνει το θαύμα και για το δικό μας παιδί", τονίζει ο κύριος Ζάκου. 

Ο Αντώνης Ζάκου ζητά από όλους όσοι μπορούν, από 18 μέχρι 45 ετών ανεξάρτητα από την ομάδα αίματός τους, να μεταβούν στο Καραϊσκάκειο ίδρυμα ή στο πλησιέστερο Νοσοκομείο προκειμένου να δώσουν αίμα για τη μικρή Λουκία Έλενα Ζάκου, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να βρεθεί επιτέλους  συμβατός δότης.

 

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα