O Γιώργος Τίρρης πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο!

Με μεγάλη αποφασιστικότητα, ο Γιώργος Τίρρης, επιδεικνύοντας μεγάλη δύναμη ψυχής, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 8 Απριλίου, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, από τα 11 χιλιάδες πόδια. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε σε ειδικές εγκαταστάσεις στην Δεκέλεια.

Όπως είπε ο ίδιος, η ιδέα προέκυψε μετά την καταρρίχησή του από τον πύργο των καταδρομέων στο Σταυροβούνι, που άναψε την σπίθα μέσα του, ώστε να θέσει την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ως τον επόμενό του στόχο.
Ο Γιώργος Τίρρης, μετά την προσγείωσή του, δήλωσε ότι τα συναισθήματά του ήταν ανάμικτα, ενώ βίωσε το αίσθημα της απόλυτης ελευθερίας. Ομολόγησε πως ένιωσε φόβο, και συγκεκριμένα, την στιγμή που άνοιξε το αλεξίπτωτο.
Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ελεύθερης πτώσης, ο εκπαιδευτής Γιώργος Κακκής ήταν δεμένος με τον Γιώργο Τίρρη, ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Το εγχείρημα αυτό ήταν καθόλα επαγγελματικό, καθώς δεν αφέθηκε τίποτα στην τύχη, αφού ο Γιώργος Τίρρης τέθηκε υπό εκπαίδευση για κάποιο χρονικό διάστημα.

Τέλος, ο ίδιος έδωσε υπόσχεση για νέους στόχους, τους οποίους θα κάνει το παν για να πετύχει, όπως πέτυχε μέχρι σήμερα την καταρρίχηση από τον πύργο των καταδρομέων και την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Ευχαριστείες στον Σύνδεσμο Αλεξιπτωτιστών Κύπρου (Cyprus Parachute Association), για όλη την βοήθεια που παρείχε στην πραγματοποίηση του άθλου του Γιώργου Τίρρη.

 

 
Πηγή: Offsite.com.cy 

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα