Επιστρέφει στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ η Αννίτα

Μετά το έντονο χθεσινοβραδινό παρασκήνιο και την απόφαση του  επίτροπου εθελοντισμού Γιαννάκη Γιαννάκη να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα,  η Επαρχιακή Γραμματεία της Λάρνακας αποφάσισε σήμερα την επιστροφή την Αννίτας Δημητρίου στο ψηφοδέλτιο, με την ίδια να αποδέχεται την πρόταση. 
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ  Λάρνακας εκφράζει πλήρη σεβασμό προς την απόφαση του κ. Γιαννάκη. « Κατόπιν τούτου, αποφασίζει να συμπεριλάβει την κα. Αννίτα Δημητρίου στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας.  Ενωμένοι προχωρούμε στη μάχη για ένα ισχυρό Δημοκρατικό Συναγερμό που στηρίζει την Κυβέρνηση και δίνει σταθερή προοπτική στην Κύπρο», προστίθεται. 
 
 Η ίδια η κα. Δημητρίου ανέφερε στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ότι αποδέχθηκε την πρόταση της Επαρχιακής Γραμματείας Λάρνακας και ως εκ τούτου θα βρίσκεται οριστικά πλέον στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.
 
 
 
Εξάλλου, μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι» και ερωτηθείσα γιατί οδηγήθηκε στην απόφαση να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο του κόμματος, η Αννίτα Δημητρίου είπε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν αποσύρθηκα, αλλά έθεσα την υποψηφιότητά μου ενώπιον του προέδρου και του Πολιτικού Γραφείου για να τη διαχειριστούν, με γνώμονα την ενότητα του κόμματος».
 

«Από 'κει κι έπειτα», πρόσθεσε, «μέσα από καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες αποφάνθηκε όπως γίνει αποδεχτή και σήμερα ένεκα των εξελίξεων και το κρατάμε αυτό θεωρώ και προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, για την τελική αναμέτρηση».

Νωρίτερα, ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη είχε τονίσει ότι απόφαση του να αποσυρθεί λέηφθηκε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και στη λογική ότι η ετυμηγορία των Επαρχιακών Εκλογικών συνελεύσεων  πρέπει να γίνεται σεβαστή.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Από το 2020 στο 2024... Ένας πόλεμος με πολλές μάχες και τίτλοι τέλους με προαναγγελία για νέα αρχή
Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»