Ανακρίθηκε και ο Δήμαρχος Λεμεσού για τα σκουπίδια

Κατάθεση ενώπιον των ανακριτών της αστυνομίας έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Λεμεσού, Ανδρέας Χρίστου.
 
Ο κ. Χρίστου κλήθηκε στο Αρχηγείο προκειμένου να απαντήσει στις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση των ΧΥΤΥ – ΧΥΤΑ.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χρίστου διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών το 2003, όταν είχε κατακυρωθεί η προσφορά για το ΧΥΤΥ Κόσιης.
 
Στην τελευταία κατάθεση του, ο κ. Φαίδωνος έδωσε στους ανακριτές τέσσερα ονόματα, μεταξύ των οποίων και ο Αντρέας Χρίστου.  Στο πλαίσιο διερεύνησης των ισχυρισμών του Δημάρχου Πάφου, η αστυνομία κάλεσε τον κ. Χρίστου για κατάθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον προκύπτουν ποινικά αδικήματα. 
 
 

Δειτε Επισης

Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς
Σχεδόν 200 αιτήσεις εγκρίθηκαν από τον Ιούνιο του 2024 για ορεινές περιοχές-Εξετάζεται διεύρυνση κριτηρίων
Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Δέσμευση έναρξη ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού για Παπαναστασίου-Θα παρέμβει εάν αυξηθούν οι τιμές
Δριμεία επίθεση Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στο κυπριακό βιβλίο της Μπιενάλε-«Εμπεριέχει παραπλανητικές στρεβλώσεις»
Από φωτοβολταϊκά καλύπτεται το 50% της ζήτησης ρεύματος-Αποσυνδέθηκαν τρεις φορές τον Ιούνιο λόγω μη ζήτησης
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού