Δεν θα συζητήσουν ιδιωτικοποιήσεις και ασυμβίβαστο

Δέκα από τα 41 νομοσχέδια μένουν εκτός συζήτησης από τη σημερινή Ολομέλεια της Βουλής και τα οποία θα τεθούν προς τη συζήτηση στην επόμενη και τελευταία μαραθώνια Ολομέλεια.
Ανάμεσα στα νομοσχέδια που έμειναν εκτός είναι, μεταξύ άλλων, η πρόταση νόμου για τις ιδιωτικοποιήσεις και το ασυμβίβαστο. Η απόφαση για αναβολή της συζήτησης των θεμάτων για μια εβδομάδα, λήφθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης των αρχηγών και εκπροσώπων των κομμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας μετατίθενται μεταξύ άλλων, η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη λειτουργία της ΚΥΠ, η ψήφιση επί των νομοθετημάτων που αφορούν το ασυμβίβαστο για δημόσιους αξιωματούχους καθώς και το πόθεν έσχες.



Δειτε Επισης

Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς
Σχεδόν 200 αιτήσεις εγκρίθηκαν από τον Ιούνιο του 2024 για ορεινές περιοχές-Εξετάζεται διεύρυνση κριτηρίων
Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Δέσμευση έναρξη ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού για Παπαναστασίου-Θα παρέμβει εάν αυξηθούν οι τιμές
Δριμεία επίθεση Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στο κυπριακό βιβλίο της Μπιενάλε-«Εμπεριέχει παραπλανητικές στρεβλώσεις»
Από φωτοβολταϊκά καλύπτεται το 50% της ζήτησης ρεύματος-Αποσυνδέθηκαν τρεις φορές τον Ιούνιο λόγω μη ζήτησης
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού