41η Πορεία Χριστοδούλας 2016

Η κυπριακή κοινωνία ρίχνεται και πάλι σαν μια γροθιά στην μάχη κατά του καρκίνου και στέκεται στο πλευρό των πασχόντων και των οικογενειών τους. Tην Πέμπτη 14 Απριλίου, 2016, αρχίζει ο Παγκύπριος Οδικός Έρανος κατά τον οποίο σε 40 περίπτερα, εκατοντάδες εθελοντές, φοιτητές και μαθητές, με τις γνωστές κίτρινες φανέλες και τα καπελάκια της Πορείας, θα μαζεύουν εισφορές από το κοινό. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι οι Πορείες που διοργανώνουν ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου σε όλες τις πόλεις της Κύπρου την Κυριακή 17 Απριλίου.
 
 
«Η αγάπη του κοινού αλλά και η συγκινητική στήριξη εταιριών, οργανισμών και οργανωμένων συνόλων, που αγκάλιασαν το θεσμό, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό μας έργο- την παροχή Ανακουφιστικής Φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους» αναφέρει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου. «Τα Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και «Ευαγόρειο», οι Υπηρεσίες Κατ’ οίκον φροντίδας, Ψυχοκοινωνικής στήριξης, Μεταφοράς Ασθενών και όλες οι υπόλοιπες υποστηρικτές υπηρεσίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους καρκινοπαθείς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλα τα στάδια της ασθένειας τους».
 
 
Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σε Διάσκεψη Τύπου, τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία, στήριξε με θέρμη το έργο του Συνδέσμου. Πρόσθεσε επίσης ότι το κοινό, πιστό στη φιλανθρωπική του δράση, άπλωσε το χέρι και στήριξε τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για να συνεχίσει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.
 
Με τη σειρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου τόνισε ότι η Τράπεζα από το 1999 παραμένει χορηγός του Συνδέσμου και στηρίζει τις προσπάθειές του για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα καρκίνου. Συνέχισε ότι η Τράπεζα παρέχει οικονομική στήριξη στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για διατήρηση αλλά και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει.  
 
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της