«Ψες δεν είπαν κιχ και σήμερα φωνάζουν»

Σκληρή απάντηση Σοφοκλέους  στις φωνές για την απόφαση του ΔΗΣΥ
 
 
Τα πράγματα στην θέση τους σε σχέση με τα όσα έγιναν χθες στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ βάζει ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Μιχάλης Σοφοκλέους.
Αφού υπεραμύνεται της απόφασης, καθώς όπως λέει πείστηκε για κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά, ασκεί έντονη κριτική στα μέλη του Πολιτικού Γραφείου που χθες βράδυ, όπως τονίζει δεν είπαν τίποτε και σήμερα φωνάζουν.
 
Αναλυτικά ο κ. Σοφοκλέους έγραψε:
 
«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αντίδραση για τα χθεσινά. Είναι η σφυρηλατημένη δημοκρατική αντίληψη των ανθρώπων του ΔΗΣΥ. Και η δική μου αντίδραση αυτή ήταν αρχικά και έντονη, μέχρι που ενημερώθηκα για τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης, που κάθε μία είναι διαφορετική. Τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι αυτό που φαίνονται. Και δεν είναι σε αυτή την περίπτωση. 
Δεν έχω μάθει να κρύβομαι, ΠΟΤΕ. Από την ώρα που πείστηκα, ψες στήριξα το τι έγινε και κυρίως τους συναγωνιστές μου που από μόνοι τους - και χωρίς να αποφασίσει σχετικά το Πολιτικό Γραφείο - θέλησαν να αποχωρήσουν. Μπορούσαν κάλλιστα να μην το πράξουν. Τους αξίζει ο σεβασμός, η αναγνώριση, η εκτίμηση. 

Σε αντίθεση με την αντίδραση του Συναγερμικού κόσμου, αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι, είναι μέλη του Πολιτικού Γραφείου που ψες δεν είπαν κιχ στην συνεδρία, να μην διαφωνούν εκεί που ψηφίστηκαν για να εκπροσωπούν απόψεις, αλλά να εξεγείρονται στα κοινωνικά δίκτυα. Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Από την ώρα που είσαι συμμέτοχος μιας διαδικασίας, την στηρίζεις. Το ελάχιστο είναι να μην την υπονομεύεις δημόσια. Εγώ την στήριξα, γνωρίζοντας και το κόστος και την αντίδραση από φίλους που συνδεόμαστε πολιτικά και δημοκρατικά. Έχω μάθει να λέω αυτό που πιστεύω και να υπερασπίζομαι δύσκολα, χωρίς να λογαριάζω την αντίδραση. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό το ήθος που πιστεύω. Το αντίθετο είναι λαϊκισμός και κοροϊδία»
 
 

Δειτε Επισης

Στο Υπουργικό ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2025
Από το 2020 στο 2024... Ένας πόλεμος με πολλές μάχες και τίτλοι τέλους με προαναγγελία για νέα αρχή
Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»