Επεισόδια και συλλήψεις σε μαζική συγκέντρωση στο Παρίσι

Είκοσι τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για ρίψεις αντικειμένων εναντίον των δυνάμεων της τάξης, βιαιότητες και ζημιές στο Παρίσι στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας μετά τη διάλυση της συγκέντρωσης "Nuit Debout" (Άγρυπνη Νύχτα) από τους αστυνομικούς, ανακοινώθηκε από την αστυνομία. 
 
"Έως τις 4:30 τα ξημερώματα οι δυνάμεις της τάξης υφίσταντο ρίψεις αντικειμένων. Δεν υπάρχει κανείς τραυματίας, ούτε από την πλευρά των δυνάμεων της τάξης ούτε απ' αυτή των διαδηλωτών", αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
 
Οι συλλήψεις αυτές προστίθενται στις 21 που είχαν πραγματοποιηθεί χθες Πέμπτη στο Παρίσι στη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της αναθεώρησης του κώδικα εργασίας κατά την οποία σημειώθηκαν βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε "300 ταραχοποιούς" και σε αστυνομικούς, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι δυνάμεις της τάξης διέλυσαν πολλές εκατοντάδες άτομα που αρνούνταν να εγκαταλείψουν την πλατεία της Δημοκρατίας στο Παρίσι στο τέλος μιας νέας συγκέντρωσης του κινήματος πολιτών Nuit Debout (Άγρυπνη Νύχτα).

Ενώ επιχειρούσαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση, οι δυνάμεις της τάξης, που είχαν ήδη γίνει στόχος νωρίτερα, "δέχθηκαν και πάλι ρίψεις πολυάριθμων αντικειμένων, προερχόμενων κυρίως από κομμάτια μπετόν τα οποίο αποσπούσαν από κτήρια άτομα με σφυρί και καλέμι", σύμφωνα με την αστυνομία.
 
 

Δειτε Επισης

Ιρανικό ΥΠΕΞ: Η γραμμή του Νασράλα θα συνεχιστεί παρά τον θάνατό του
Χαμάς για τον θάνατο Νασράλα-Συνυπεύθυνες οι ΗΠΑ, θα ακολουθήσει μια νέα γενιά γενναίων ηγετών
Ιαχές πολέμου από το Ιράν-Έτοιμο να στείλει στρατό σε Λίβανο και Συρία
Σύσταση της ΕΕ στις αεροπορικές εταιρίες να αποφύγουν τον εναέριο χώρο Λιβάνου και Ισραήλ
H επιβεβαίωση της Χεζμπολάχ για το θάνατο του Νασράλα-Διαβουλεύσεις για τα επόμενα βήματα
Τραγωδία στη Ρωσία-13 νεκροί από έκρηξη σε βενζινάδικο, ανάμεσά τους 2 παιδιά
Η πρώτη αντίδραση από τον ηγέτη του Ιράν με τη δολοφονία Νασράλα-«Το Ισραήλ δεν μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στη Χεζμπολάχ»
Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα - «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»
Σε ασφαλές σημείο ο Χαμενεΐ μετά τη δολοφονία Νασράλα-Διαβουλεύσεις Ιράν και Χεζμπολάχ
Βίντεο από το αρχηγείο των IDF την ώρα που εκτελείται το σχέδιο δολοφονίας του Νασράλα