Τί καιρό θα κάνει το Πάσχα - Πότε θα βρέχει

Πάσχα με αίθριο καιρό προβλέπει η Μετεωρολογική υπηρεσία, η ανακοίνωση της οποίας αναφέρει πως παρά την αστάθεια του καιρού, τελικά ο ήλιος και η καλοκαιρία (αν και με δυσκολία) διατηρούνται. 
 
Μέχρι και την Δευτέρα, δεν αναμένονται βροχές, ωστόσο πτώση της θερμοκρασίας και βροχόπτωση αναμένονται την Τρίτη του Πάσχα. 
 
Αναλυτικά η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες: 
 
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται κατά διαστήµατα να παρατηρείται αραιή σκόνη, κυρίως από αύριο.
 
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 22 βαθµούς
στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Πάσχα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αργότερα όµως θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση. 

Δειτε Επισης

Τα επεισόδια στον Ύψωνα, οι «κακοί» πληροφοριοδότες και η ημέρα της σούβλας...
Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Κάιρο-Αργοσβήνουν οι ελπίδες για εκεχειρία στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφοδος της Ισραηλινής Αστυνομίας στα γραφεία του Al Jazeera
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Στους 66 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία-Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Κλιμακώνουν οι Ισραηλινοί στη Γάζα-Προανήγγειλε χτύπημα στη Ράφα σύντομα ο υπουργός Άμυνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Το Ισραήλ έκλεισε τη ζώνη διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μετά την επίθεση από ρουκέτες
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους Νετανιάχου και Χανίγια-Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για πιθανή εκεχειρία