Μεγάλο Σάββατο στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Διαβάστε εκτάκτως   αυτή την εβδομάδα  το Μεγάλο Σάββατο στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οικονομία και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ;
ΣΤΟΝ «ΡΕΠΟΡΤΕΡ» Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
 
ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ
Ανάλυση του περίπλοκου νέου εκλογικού νόμου - Τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται με τις υπολογιστικές μηχανές στο χέρι
 
ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΜΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
Προειδοποίηση Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την ανέγερση ναών εντός στρατοπέδων
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οικονομια
Ο νέος χάρτης των κυπριακών αιθέρων
Χαρτογραφούμε τους κυπριακούς αιθέρες στην μετά τις Κυπριακές Αερογραμμές εποχή. Πως υπερκαλύφθηκε η συνδεσιμότητα της χώρας; Ποιες αεροπορικές εταιρείες μεταφέρουν τους 7 εκατ. επιβατες από και προς τα αεροδρόμια και ποιες ετοιμάζονται να "προσγειωθούν" στο νησί.
 
Επωφεληθείτε από τα προγράμματα στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων 
Στήριξη των κυπριακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενίσχυση της εργοδότησης νέων αλλά και προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας, επιδιώκουν οι κυπριακές τράπεζες μέσα από τα προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρουν. H Τράπεζα Κύπρου, η Ελληνική Τράπεζα και η Κεντρική Συνεργατική μας τα παρουσιάζουν
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports
Κάθε χρόνο όλο και πιο μεγάλο
Το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών της Αγίας Νάπας είναι πλέον για πολλούς η σημαντικότερη διοργάνωση του είδους της στην Κύπρο και οπωσδήποτε μια από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη, βάσει αριθμών.
 
Τα χρόνια ξηρασίας
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ καταγράφει τα μεγαλύτερα διαστήματα «ανομβρίας» από τους τίτλους των έξι «μεγάλων» του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το ρεκόρ συνεχόμενων παρουσιών (17) στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κατέχει η Ομόνοια, αν και είναι η μοναδική που δεν πανηγύρισε πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
 
Καράβια ακυβέρνητα
Οι «ηλεκτρικοί» πάγκοι δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Στην τρέχουσα περίοδο, όμως, το εν λόγω φαινόμενο πέρασε σε άλλη διάσταση στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς οι πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας ευρίσκονται, λίγο πριν από το τέλος της σεζόν, δίχως κλεισμένο προπονητή για την ερχόμενη περίοδο.
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ αυτή την εβδομάδα Μεγάλο Σάββατο στα περίπτερα με 1 ευρώ.
Πάρτε ακόμη το PREMIUM  πακέτο του ΡΕΠΟΡΤΕΡ με τα περιοδικά CELEBRITY και  INBUSINESS με  2.90.