Πού και πώς θα περάσουν το Πάσχα οι αρχηγοί των κομμάτων

Ολιγοήμερη ανακωχή στην μάχη που δίνουν ενόψει βουλευτικών εκλογών  κηρύσσουν τα κόμματα με φόντο την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, οι πολιτικές δυνάμεις προτίθενται να χαμηλώσουν τους τόνους, ενώ οι όποιες επαφές των πολιτικών αρχηγών με τον κόσμο θα έχουν πολύ περισσότερο ανθρώπινο χαρακτήρα, παρά αμιγώς προεκλογική υφή. Θα εντάσσονται δηλαδή, στο πλαίσιο επισκέψεων που θα πραγματοποιήσουν υπό την προσωπική τους ιδιότητα σε καφετέριες και άλλους χώρους αναψυχής.  
Μάλιστα, κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζονται να περάσουν τις εορτές εκτός Λευκωσίας, στην οποία θα επανέλθουν με την παρέλευση των εορτών οπόταν και τα κόμματα θα φουλάρουν τις μηχανές τους στην τελική ευθεία των βουλευτικών εκλογών.
 
Πού θα βρίσκονται οι αρχηγοί
*Οικογενειακά στη γενέτειρα του Αργάκα θα περάσει τις εορτές του Πάσχα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, απολαμβάνοντας ένα έστω και σύντομο διάλειμμα από το βαρυφορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα, αλλά και γεμίζοντας μπαταρίες για τις ακόμη πιο εξαντλητικές μέρες που έρχονται. 
 
*Στη Λευκωσία θα παραμείνει ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού,  ο οποίος θα περάσει επίσης οικογενειακά και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τις εορτές του Πάσχα. Ως ο ηγέτης του ΑΚΕΛ βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει την εργατική Πρωτομαγιά, η οποία φέτος συμπίπτει με την Κυριακή του Πάσχα. Έτσι την Κυριακή του Πάσχα, ο κ. Κυπριανού θα απευθύνει ομιλία και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Αγωνιστών της Εργατικής Τάξης.
 
*Για ολιγοήμερη αποτοξίνωση από τα του προεκλογικού αγώνα στο Παραλίμνι θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος θα περάσει και αυτός οικογενειακά τις εορτές του Πάσχα, ενώ στο γραφείο του αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη του Πάσχα.
 
*Από τα άγχη του προεκλογικού αγώνα θα προσπαθήσει να απαλλαγεί έστω και για λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος για τις εορτές του Πάσχα θα βρεθεί οικογενειακά στην Πάφο. 
 
*Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας θα περάσει το Πάσχα οικογενειακά στο σπίτι του στη Λευκωσία, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα κάνει κάτι που κάνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα και τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Θα μεταβεί στην κοινότητα της Αγίας Ειρήνης για να παρακολουθήσει, αλλά γιατί όχι και να συμμετάσχει,  στις πασχαλινές εκδηλώσεις-παιχνίδια που πραγματοποιούνται.
 
*Η επικεφαλής του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους θα μεταβεί για να περάσει τις εορτές του Πάσχα οικογενειακά στη Λεμεσό. 
 

Δειτε Επισης

Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Καρφιά ΔΗΣΥ σε Χαρτσιώτη-«Δεν υπάρχει κατατεθειμένο νομοσχέδιο στη Βουλή»