Κρίστιανσεν… αυτό ήταν τεράστιο λάθος

Σαφώς και ο Δανός τεχνικός έδωσε πολλά στην ΑΕΚ, αφιέρωσε ατέλειωτες ώρες προκειμένου να περάσει σε αυτή την ομάδα τη δική του φιλοσοφία και το ότι η ΑΕΚ πρωταγωνιστεί τα τελευταία δύο χρόνια, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο.
 
Αυτό όμως δεν μπορεί να αφαιρέσει το αίσθημα θυμού που διακατέχει αρκετούς ΑΕΚτζήδες μετά τα όσα άκουσαν από τον προπονητή τους στη διάσκεψη του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Δανός τεχνικός ρωτήθηκε αρχικά αν θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ και τόνισε πως «θα μπορούσε να ήταν μια πιθανότητα, ναι». Ακολούθως ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει σε άλλη κυπριακή ομάδα και είπε: «Θα μπορούσε, είναι μια πιθανότητα».
 
Βεβαίως, η απάντηση του Κρίστιανσεν δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει σίγουρα σε άλλη κυπριακή ομάδα. Όμως μετά το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, με τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα για την υπέρβαση, δεν κάνεις αυτή τη δήλωση. Θα μπορούσε τουλάχιστον να… αποφύγει να απαντήσει.
 
Δικαιολογημένοι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την τοποθέτηση του Τόμας Κρίστιανσεν. Δεν τον έστησε κανείς στο τοίχο επειδή έχασε το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό που έκανε σήμερα, ήταν τεράστιο λάθος.