Πυρ και μανία καταστηματάρχες και ξενοδόχοι στον Πρωτάρα

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί  ανάμεσα σε ξενοδόχους  και ιδιοκτήτες καταστημάτων του Πρωταρά και συγκεκριμένα της περιοχής Περνέρα. Πρωί πρωί είδαν μπουλντόζες και εκσκαφείς να ανοίγουν τους δρόμους για να ξεκινήσουν το μεγάλο έργο  της ανάπλασης της περιοχής, έργο που θα διαρκέσει 18 περίπου μήνες και για την ολοκλήρωση του θα χρειαστούν ακόμη και μονοδρομήσεις.

 

 

Σε επικοινωνία που είχαν με τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online θεωρούν αδιανόητο η έναρξη των σημαντικών, κατά τα άλλα αυτών έργων, να γίνεται ακριβώς την περίοδο που θα ξεκινήσει και  η νέα τουριστική περίοδος στον Πρωταρά  , η οποία φέτος αναμένεται να  είναι και από τις πλέον αυξημένες των τελευταίων χρόνων.


«Αρχίζουν σήμερα ένα έργο που θα διαρκέσει 18 μήνες, άρα θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα σε δύο τουριστικές περιόδους,  την  φετινή αλλά και την επόμενη, μας δήλωσε επηρεαζόμενος ξενοδόχος για να επισημάνει πως αν ξεκινούσαν τα έργα τέλη Οκτωβρίου , οι 18 μήνες θα περνούσαν με μόνο μία τουριστική περίοδο να επηρεάζεται. 

 
 
 

Δειτε Επισης

Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Παγκόσμια πρωτιά Κύπρου στη μακροβιότητα ατόμων με θαλασσαιμία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση