Σημαντική η αναβάθμιση των υπηρεσιών στα ταξί λέει ο ΚΟΤ

Σε συνέχεια των αντιδράσεων εκπροσώπων των Συνδέσμων Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί στα κεντρικά γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), ο Οργανισμός τονίζει ότι οι προσπάθειες του για αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών και επίλυση προβλημάτων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν.

Οι υπηρεσίες ταξί, όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες, σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΚΟΤ, αποτελούν μέρος της τουριστικής αλυσίδας και γι’ αυτό οι συνεχείς προσπάθειες για πρόοδο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς είναι επιβεβλημένες έτσι ώστε το εγχείρημα και κοινός στόχος της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών στον επισκέπτη να στεφθεί με επιτυχία.

Διευκρινίζεται ότι “οι όποιες αναφορές του ΚΟΤ για τα ταξί έγιναν σε απάντηση επαγγελματιών του κλάδου που κατηγορούν τον ΚΟΤ για την ποιότητα του τουρισμού. Πέραν όμως των αναφορών του ΚΟΤ, επισημάνσεις έγιναν και από πολλούς άλλους εμπλεκόμενους φορείς και επισκέπτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τα θέματα αυτά υποβάλλονται διαχρονικά παράπονα στον Οργανισμό. Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι οι αναφορές έγιναν για ταξί που εξυπηρετούν κυρίως ξένους επισκέπτες και όχι, εν πάση περιπτώσει, για αυτούς που εκφράζουν δυσαρέσκεια”.

Ο Οργανισμός σημειώνει ότι προτίθεται να συμβάλει ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων και δεσμεύεται να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στο σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου παγκύπρια και όχι σε μεμονωμένες επαρχίες, και ότι θα αξιοποιηθούν υπηρεσίες ειδικών για τα θέματα που χρήζουν βελτίωσης.
 
 

Δειτε Επισης

Πρώτη Κυρία: Στόχος η θεσμοθέτηση του Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Θλίψη ΠτΔ για το θάνατο του Χ. Μυλωνά. «Διέπρεψε στους τομείς των επιχειρήσεων»
Λύπη για καθυστέρηση ανέγερσης ειδικού σχολείου «Απ. Λουκάς» εκφράζει η ΠΟΕΔ
Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε το Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Περιοδεία ΠτΔ σε όλες τις επαρχίες-«Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να έχουμε περισσότερο κόσμο στην ύπαιθρό»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας
Συστήνεται η διυπουργική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού-Οι βασικές αλλαγές που δρομολογούνται
Οι ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ζητούν απομάκρυνση από την Επιτροπή Παιδείας του Χρ. Σαββίδη
Συνάντηση Δήμου Ακάμα-φορέων για το πολεοδομικό έργο στους Τάφους των Βασιλέων και Κόλπων των Κοραλλίων
Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Μυλωνάς-Χαρακτηρίστηκε ως ο πρωτεργάτης της Κυπριακής Ναυτιλίας