Κακομεταχείριση από την μητέρα και τον Ινδό σύντροφό της αποκάλυψε ο 8χρονος

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ο 48χρονος εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης, σεξουαλικής κακοποίησης και απαγωγής ανήλικου.
 
Ο ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου χωρίς να εκπροσωπείται από συνήγορο υπεράσπισης και δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του, ενώ η όλη διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.
 
Ο 48χρονος εντοπίστηκε στην οικία του και συνελήφθη σε σχέση με τα όσα ανέφεραν χθες σε οπτικογραφημένες καταθέσεις τους 8χρονος και η 12χρονη αδελφή του, τα οποία προκάλεσαν εύλογες υποψίες στους αστυνομικούς ανακριτές για τα αδικήματα που διερευνώνται.
 
Τον 8χρονο αναζητούσε η Αστυνομία ο βράδυ της Κυριακής, όταν δεν επέστρεψε στην οικία του από το πάρκο όπου έπαιζε, απέναντι από την εκκλησία Αγίου Νικολάου. Τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην οικία του 48χρονου γείτονα της οικογένειας, όπου, όπως ανέφερε, συνήθιζε να πηγαίνει με την αδελφή του.
 
Ο ίδιος ο 48χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζουν τα δύο παιδιά, ενώ υποστήριξε ότι το βράδυ της Κυριακής ήταν μόνος του στο σπίτι.  Πληροφορίες πάντως που έχει στα χέρια της η αστυνομία, αναφέρουν ότι στο σπίτι του υπόπτου σύχναζαν και άλλα παιδιά.

 Τα δυο αδέλφια τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, αφού στην κατάθεση τους φαίνεται να αναφέρονται και σε κακομεταχείριση τους από την Λετονή μητέρα τους και τον Ινδό σύντροφο της.
 
 

Δειτε Επισης

Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη