Συνέχεια στη δίκη για το ΣΑΠΑ

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν σήμερα Μεγάλη Δευτέρα οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου.
 
Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Το δικαστήριο διέταξε την συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης για σήμερα 25 Απριλίου και όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.
 
Στην σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας ο αστυφύλακας Θεοχάρης Παλάοντας, ο οποίος δεν είχε παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στη τελευταία δικάσιμο.
 
Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των μαρτύρων αναμένεται η αγόρευση και των δύο πλευρών για την εκ πρώτης όψεως απόφαση στο δικαστήριο καθώς και η ενδιάμεση απόφαση του Κακουργιοδικείου.
 
Στη υπόθεση ΣΑΠΑ που εκδικάζεται ενώπιον του Κακουργιοδικείου έχουν κατηγορηθεί πέντε πρόσωπα, τα οποία υπερασπίζονται 12 συνήγοροι υπεράσπισης ενώ οι εκπρόσωποι της Κατηγορούσας αρχής είναι δύο .
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί που μοιράζουν 4,4 εκ. ευρώ στο Τζόκερ
Βγήκε μπροστά ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό, περιμένει την απόφαση Πατριαρχείου-«Έτυχε δικαιότατης δίκης»
Iδιαίτερα σημαντική για Κύπρο η Στρατηγική ΕΕ για Ανθεκτικότητα Υδάτων
Καλοκαιρινή καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Καμία ανησυχία στην Κύπρο από τη μετάλλαξη δότη σπέρματος στο Βέλγιο-Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου
Προηγείται η ανακουφιστική φροντίδα πριν την ευθανασία-Η ανάγκη για θεσμοθέτηση και ισότιμη πρόσβαση
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου