Έκαψαν ολοσχερώς λυόμενη αίθουσα του 3ου Δημοτικού Λατσιών (φωτος)

Ζημιές πέραν των 30 χιλιάδων ευρώ προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε σε αίθουσα διδασκαλίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λατσιών.

 

Λίγο πριν τις 11.30 χθες βράδυ λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε αίθουσα διδασκαλίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λατσιών στη Λευκωσία.

 

Ανταποκρίθηκαν  πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Ακροπόλεως ΄΄Λοχία Σπύρου Τταντή΄΄ και μισή ώρα αργότερα η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε ανεξάρτητη αίθουσα διδασκαλίας κατασκευασμένη από μεταλλικούς δοκούς και πανέλλα πολυουρεθάνης, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου.

Από την πυρκαγιά η αίθουσα με το περιεχόμενο της καταστράφηκε. Τα αίτια της πυρκαγιάς η οποία προκάλεσε ζημιές πέραν των 30 χιλιάδων ευρώ διερευνώνται.
 
 

 
 
  
 
 

Δειτε Επισης

Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’