Διέφυγε ήδη στα κατεχόμενα ο Ξιούρουππας;

O Παναγιώτης Χριστοδούλου, άλλως Καμαρκώτης  40 χρόνων, κάτοικος Καμάρων Λάρνακας, είναι το θύμα της δολοφονίας που διαπράχθηκε γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα έξω από μπυραρία στη Λάρνακα.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στην Κυπριακή Αστυνομία η Αστυνομία των Βάσεων, αμέσως μετά την διάπραξη του φόνου διέφυγε από τα Στροβίλια στα κατεχόμενα.
Πρόκειται για τον Γιώργο Ξιούρουππα , 45 χρόνων από την Αραδίππου ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την αστυνομία.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύμα και θύτης συναντήθηκαν  στην μπυραρία για να συζητήσουν προκειμένου να επιλύσουν μεταξύ τους διαφορές, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους οι αρχές αφορούν εισπράξεις χρημάτων από τοκογλυφίες και ναρκωτικά.
 
Μαρτυρίες που δόθηκαν στην αστυνομία από άτομα που βρισκόντουσαν στην μπυραρία και ήταν αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ δολοφονίας, ανέφεραν ότι  μεταξύ του Χριστοδούλου και του Ξιούρουππα σημειώθηκε έντονη λογομαχία όταν ξαφνικά ο δράστης ανέσυρε πυροβόλο όπλο με το οποίο έριξε αριθμό σφαιρών εναντίον του θύματος.
Οι μάρτυρες κατονόμασαν στην αστυνομία τον δράστη, τον οποίο γνωρίζουν, με αποτέλεσμα να εκδοθεί αμέσως  εναντίον του ένταλμα σύλληψης.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Ξιούρουππας κατέφερα να περάσει στα κατεχόμενα από τα Στροβίλια. Μάλιστα όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει την ταυτότητά του για έλεγχο αυτός την πέταξε στους αστυνομικούς και αναπτύσσοντας ταχύτητα πέρασε το οδόφραγμα και μπήκε στα κατεχόμενα.
Στη σκηνή η οποία έχει αποκλειστεί από την αστυνομία μετέβηκαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, οι οποίοι διενεργούν αυτοψία.
 
 
  
 
 

Δειτε Επισης

Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος