Νέο σοβαρό τροχαίο χθες βράδυ στη Λάρνακα

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας Βρετανός, ηλικίας 83 χρόνων, μόνιμος κάτοικος Αγίας Άννας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη από τη Λευκωσία τον κτύπησε ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Φανερωμένης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις οκτώ χθες το βράδυ ενώ 26χρονη από τη Λευκωσία οδηγούσε το αυτοκίνητο της κατά μήκος της Λεωφόρου Φανερωμένης, με πορεία τον κυκλικό κόμβο Δροσιάς προς τη Λεωφόρο Αρτέμιδος, σε κάποιο σημείο του δρόμου κτύπησε, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά, άνδρα ηλικίας 83 χρόνων, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο από τα δεξιά προς τα αριστερά σε σχέση με την πορεία του οχήματος.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον 83χρονο και τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Ο άνδρας αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς που διέγνωσαν κατάγματα κλείδας, ωμοπλάτης και πλευρών, κρατήθηκε για νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ σοβαρή.
 
Από τη σύγκρουση η 26χρονη οδηγός τραυματίστηκε επίσης και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.
 
Στην κοπέλα έγινε από την Αστυνομία έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
 

Δειτε Επισης

Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’
Από βδομάδας η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την πρόταση από τον Πρόεδρο