Πήγαν να κλέψουν από κατάστημα αλλά τους πρόδωσε ο συναγερμός

Ρούχα και άλλα αντικείμενα προσπάθησαν να κλέψουν από πολυκατάστημα στη Λάρνακα τρείς αλλοδαποί. Ωστόσο προδόθηκαν από το συναγερμό της επιχείρησης. Η μια εκ των τριών δραστών κατάφερε να διαφύγει, ενώ στην κατοχή ενός εν των δραστών εντοπίστηκε σουγιάς.
 
Υπόθεση κλοπής, διάπραξη πλημμελήματος και μαχαιροφορίας εναντίον άνδρα 39 χρόνων, από το Αζερμπαϊτζάν, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες αργά το μεσημέρι 39χρονος από το Αζερμπαϊτζάν μετέβη μαζί με ένα άνδρα και μία γυναίκα σε πολυκατάστημα που βρίσκεται στην Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια, στη Λάρνακα, για να ψωνίσουν.
 
Ωστόσο κατά την έξοδό τους από το κατάστημα ήχησε ο συναγερμός. Μέλη της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης του καταστήματος έτρεξαν και κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία άτομα και τα οδήγησαν στο γραφείο του Διευθυντή.

Ενώ οι τρεις περπατούσαν προς το γραφείο του Διευθυντή, η γυναίκα άρχισε να πετά από τη τσάντα της διάφορα είδη τα οποία είχε κλέψει από το κατάστημα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
 
Ο 39χρονος, που περπατούσε με τη συνοδεία της ιδιωτικής φρουράς προς το γραφείο του Διευθυντή του πολυκαταστήματος, άρχισε να πετά διάφορα είδη που είχε κλέψει.

Συνολικά ο 39χρονος κατάφερε να κλέψει από το κατάστημα διάφορα ρούχα αξίας 196 ευρώ ενώ η γυναίκα έκλεψε αντικείμενα αξίας 144 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομία. Στο γραφείο του Διευθυντή ο 39χρονος παραδέχθηκε μεν τη διάπραξη της κλοπής, αρνήθηκε ωστόσο ότι ήταν μαζί με την γυναίκα και άλλο άνδρα.

Επί τόπου κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο πολυκατάστημα και παρέλαβαν τον 39χρονο και τον μετέφεραν στα αστυνομικά κρατητήρια.

Σε έρευνα που έγινε στον 39χρονο εντοπίστηκε ένας σουγιάς μήκους 8μιση εκατοστών.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’