Πήγαν να κλέψουν από κατάστημα αλλά τους πρόδωσε ο συναγερμός

Ρούχα και άλλα αντικείμενα προσπάθησαν να κλέψουν από πολυκατάστημα στη Λάρνακα τρείς αλλοδαποί. Ωστόσο προδόθηκαν από το συναγερμό της επιχείρησης. Η μια εκ των τριών δραστών κατάφερε να διαφύγει, ενώ στην κατοχή ενός εν των δραστών εντοπίστηκε σουγιάς.
 
Υπόθεση κλοπής, διάπραξη πλημμελήματος και μαχαιροφορίας εναντίον άνδρα 39 χρόνων, από το Αζερμπαϊτζάν, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες αργά το μεσημέρι 39χρονος από το Αζερμπαϊτζάν μετέβη μαζί με ένα άνδρα και μία γυναίκα σε πολυκατάστημα που βρίσκεται στην Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια, στη Λάρνακα, για να ψωνίσουν.
 
Ωστόσο κατά την έξοδό τους από το κατάστημα ήχησε ο συναγερμός. Μέλη της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης του καταστήματος έτρεξαν και κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία άτομα και τα οδήγησαν στο γραφείο του Διευθυντή.

Ενώ οι τρεις περπατούσαν προς το γραφείο του Διευθυντή, η γυναίκα άρχισε να πετά από τη τσάντα της διάφορα είδη τα οποία είχε κλέψει από το κατάστημα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
 
Ο 39χρονος, που περπατούσε με τη συνοδεία της ιδιωτικής φρουράς προς το γραφείο του Διευθυντή του πολυκαταστήματος, άρχισε να πετά διάφορα είδη που είχε κλέψει.

Συνολικά ο 39χρονος κατάφερε να κλέψει από το κατάστημα διάφορα ρούχα αξίας 196 ευρώ ενώ η γυναίκα έκλεψε αντικείμενα αξίας 144 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομία. Στο γραφείο του Διευθυντή ο 39χρονος παραδέχθηκε μεν τη διάπραξη της κλοπής, αρνήθηκε ωστόσο ότι ήταν μαζί με την γυναίκα και άλλο άνδρα.

Επί τόπου κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο πολυκατάστημα και παρέλαβαν τον 39χρονο και τον μετέφεραν στα αστυνομικά κρατητήρια.

Σε έρευνα που έγινε στον 39χρονο εντοπίστηκε ένας σουγιάς μήκους 8μιση εκατοστών.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου