Χειροπέδες σε 24χρονο που φέρεται να καλλιεργούσε κάνναβη

Συνελήφθη το απόγευμα χθες επ’ αυτοφώρω και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μετά από πληροφορία μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση καρότσα φορτηγού, η οποία βρισκόταν ακινητοποιημένη σε περιφραγμένο χωράφι της επαρχίας Πάφου, στην οποία υπήρχαν τέσσερα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 30-70 εκατοστών.

Στη σκηνή μετέβη 24χρονος, ο οποίος εξήλθε του οχήματός του, έχοντας στην κατοχή του ένα κουβά και ανέβηκε στην καρότσα με σκοπό να ποτίσει τα φυτά.

Στη συνέχεια, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημά του, εντοπίστηκε επίσης και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Σε μία άλλη υπόθεση, συνελήφθη χθες βράδυ επ’ αυτοφώρω και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος ανακόπηκε γύρω στις 7.30 χθες βράδυ από μέλη της ΥΚΑΝ σε περιοχή της Λευκωσίας και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε σε αυτό, ποσότητα κάνναβης, βάρους 110 γραμμαρίων και ο  26χρονος συνελήφθη. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ