Μοτοσικλετιστής νεκρός σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε, γύρω στις 19:25, ο 49χρονος Κώστας Κωνσταντίνου, όταν η μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος στον κύριο δρόμο Καντού-Σουνίου.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, από τη βίαιη σύγκρουση, ο άτυχος 49χρονος, που διέμενε στην κοινότητα Σουνίου και εργαζόταν στις Βρετανικές Βάσεις, εκτινάχθηκε και κατέληξε στη δυτική πλευρά του δρόμου, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο άτυχος μοτοσικλετιστής δεν έφερε προστατευτικό κράτος.
 
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, υπέστη κάταγμα λεκάνης, κάταγμα και εξάρθρωση αριστερού ισχίου, αιμάτωμα σπλήνας και συκωτιού και πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Από τον 56χρονο λήφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις αφού λόγω της κατάστασης του δεν μπορούσε να υποβληθεί σε κανονικό αλκοτέστ.
 
Οι έρευνες της τροχαίας συνεχίζονται για να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο.
 

Δειτε Επισης

Λειτούργησε για πρώτη φορά μετά από καιρό η Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ-«Αρχή μιας νέας πνευματικής εποχής»
Αρχιεπίσκοπος: Ανιδιοτελής η διακονία του Πάπα στην Εκκλησία
Θέτουν επί τάπητος οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την πρόταση του ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης
Ικανοποιητική η κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα-«Αυξημένες οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα»
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών η γιαγιά Σπιρτού-Η γηραιότερη εγκλωβισμένη του Κορμακίτη
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μαντίλα στα κατεχόμενα-Τ/κ επικρίνουν την Τουρκία
Σκόνη στην ατμόσφαιρα και νεφώσεις στο καιρικό μενού-Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Οργή των τυφλών για το νέο πάρκινγκ του Μακάρειου Νοσοκομείου-Απειλούν με κινητοποιήσεις
Ένα παιδί, μία κρίση, καμία δομή-Η τραγική αλήθεια ενός πατέρα για τον αυτισμό στην Κύπρο
Καταγγελία ACCEPT για ομοφοβική κίνηση σε λαμπρατζιά-Έκαψαν ταμπέλα που έγραφε LGBT αντί για Ιούδα