Βρίζουν και δέρνουν σχεδόν καθημερινά την κόρη μου στο σχολείο

Κραυγή απόγνωσης από πατέρα μαθήτριας σε Γυμνάσιο της Λεμεσού, ο οποίος, όπως δήλωσε στο Ρεπόρτερ online η 12χρονη κόρη του, μαθήτρια της πρώτης Γυμνασίου, από την αρχή της σχολικής χρονιάς, έχει πέσει τρεις φορές θύμα ξυλοδαρμού από τρεις συμμαθητές της, με τη διεύθυνση του σχολείου να κάνει συνεχώς τα στραβά μάτια. 

"Έχω δει την κόρη μου να έρχεται σπίτι με το χέρι της μελανιασμένο, κλαίγοντας και μη θέλοντας να ξαναπάει στο σχολείο. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι στο σχολείο της δέχεται εκφοβισμό από τρεις συμμαθητές της, ο ένας εκ των οποίων κατάγεται από τη Συρία και πάνε στη δευτέρα τάξη του Γυμνασίου. Την βρίζουν, της στέλνουν μηνύματα στο κινητό αποκαλώντας την πόρνη, 12 χρονών μωρό. Βρίζουν επίσης τη μητέρα της. Δεν ξέρω τι κάνω. Πήγα στον διευθυντή του σχολείου και ζήτησα τον λόγο που γίνονται όλα αυτά. Με διαβεβαίωσε ότι θα επιπλήξει τα παιδιά και το θέμα θα λήξει εκεί. Το περιστατικό όμως επαναλήφθηκε. Οι ίδιοι μαθητές χειροδίκησαν πάνω στο παιδί μου αλλά και πάνω σε άλλες δύο μαθήτριες του σχολείου. Μάλιστα όπως πληροφορήθηκα το ένα κορίτσι χρειάστηκε να μείνει δύο μέρες στο νοσοκομείο μετά από μια δυνατή κλωτσιά στο στομάχι. Αν είναι δυνατόν. Ξαναπήγα στη διεύθυνση του σχολείου ζητώντας παραδειγματική τιμωρία των μαθητών αλλά και του δικού μου παιδιού αν ευθύνεται κάπου. Κλήθηκαν οι γονείς και των άλλων παιδιών, απολογήθηκαν και θεωρήσαμε πάλι ότι το θέμα θα έκλεινε εκεί αλλά δυστυχώς οι τρεις 13χρονοι μαθητές εξακολουθούν να κάνουν κόλαση τη ζωή του παιδιού μου που θέλει να φύγει από το συγκεκριμένο σχολείο.

Το ποτήρι ξεχείλισε πριν από λίγες μέρες, όταν η κόρη δέχθηκε κλωτσιές στο λαιμό και γέμισε σημάδια. Η διεύθυνση του σχολείου το μόνο που έκανε ήταν να θυμώσει στην κόρη μου που με πήρε τηλέφωνο να με ενημερώσει. Αν είναι δυνατόν. Όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε κανείς αλλά γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης μαθητών που κάνουν bullying σε άλλα παιδιά.  

Θέλω το παιδί μου να φύγει απ' εκείνο το σχολείο έτσι ώστε να ηρεμήσει και να μην της δημιουργηθούν άλλα ψυχικά τραύματα. Έχει ήδη ενημερωθεί το Υπουργείο Παιδείας και εκκρεμεί η έγκριση, καταλήγει απηυδισμένος ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού, επιθυμώντας τη δημοσιοποίηση της ιστορίας, προκειμένου να γίνει γνωστό ότι παρ όλες τις σχολικές εκστρατείες κατά του σχολικού εκφοβισμού, υπάρχουν παιδιά που εξακολουθούν να υποφέρουν και γονείς δεν έχουν την αμέριστη στήριξη των εκπαιδευτικών όπως θα έπρεπε.  

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ