Έπραξα σύμφωνα με τη συνείδησή μου, επαναλαμβάνει ο Ρ. Ερωτοκρίτου

Στη θέση ότι έπραξε σύμφωνα με τη συνείδησή του, επέμενε σήμερα ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου, απορρίπτοντας αντεξεταζόμενος από τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής Ηλία Στεφάνου τη θέση ότι δεν ενήργησε καλόπιστα γιατί είχε κάποιο σκοπό να εξυπηρετήσει.

Δεν είμαι διαιτητής, είπε αναφερόμενος στη διαμάχη μεταξύ των δικηγορικών γραφείων Νεοκλέους και Παπαπέτρου και Σκορδή. Εγώ, πρόσθεσε, είχα ένα ποινικό αδίκημα, και επιπλέον υπήρχαν ηθικοί ατράνταχτοι λόγοι, αφού επρόκειτο περί μιας μικρής της οποίας οι δύο αδελφοί βρήκαν την ευκαιρία να της πάρουν το μερίδιο.

Την ίδια ώρα επέμενε στη θέση ότι ο Γενικός Εισαγγελέας ποτέ δεν του έθεσε τους τρεις όρους στους οποίους αναφέρθηκε στην κατάθεσή του ενώπιον του Δικαστηρίου και ότι η συνάντηση μεταξύ τους έγινε στο γραφείο του πριν να γίνουν οι συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η αντεξέταση του κ. Στεφάνου θα ολοκληρωθεί στην επόμενη δικάσιμο, την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 0900, κατά την οποία έχει δηλώσει ότι θα αγορεύσει για να του επιτραπεί να αντεξετάσει τον κ. Ερωτοκρίτου και ο δικηγόρος του δικηγορικού γραφείου Νεοκλέους Γεώργιος Γεωργίου ενώ ο δικηγόρος του κ. Ερωτοκρίτου Χρήστος Πουργουρίδης ανέφερε ότι θα είναι έτοιμη να καταθέσει και η μάρτυρας υπεράσπισης Αγγέλα Σερδάρη.

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση