Πάμπλουτος Ρώσος πληρώνει ανθρώπους για να ταπεινώνονται

Ο αυτοαποκαλούμενος Σπίλμπεργκ της Ρωσίας βιντεοσκοπεί ανθρώπους να ξυρίζουν το κεφάλι τους, να πίνουν τα ούρα του, να καίνε τις θήλες τους και να κάνουν ένα σωρό άλλα εξευτελιστικά πράγματα για λίγα χρήματα.
 


Ο Mamurin, συνηθίζει να επισκέπτεται υποβαθμισμένες περιοχές της Μόσχας και να προσφέρει στους περαστικούς χρήματα, προκειμένου να κάνουν πράξη κάποια από τις αρρωστημένες ορέξεις του. Κάπως έτσι, έναντι αμοιβής, που συνήθως κυμαίνεται στα 140- 180 ευρώ,  ένας άνδρας πυροβόλησε ένα μικρό σκυλί, ένας άλλος έκανε σεξ με την φίλη του, ένας άλλος έκαψε τις θηλές του και ένας άλλος ήπιε ούρα.

 

 

Παράλληλα, είχε καταφέρει να πείσει καλλίγραμμες κοπέλες να πλύνουν το αυτοκίνητό του, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους μέσα στο κρύο.


Στη συνέχεια το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο δημοσιεύει τα εξευτελιστικά βίντεο στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, όπου τις αποκαλεί φάρσες.

 

Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αστυνομικοί στη Γαλλία σκίζουν με μαχαίρια φουσκωτή βάρκα με μετανάστες
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Βρέθηκε πεντάχρονος στην έρημο στην Αριζόντα-Είχε χαθεί μαζί με τον σκύλο του
Ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών αποκαλύπτουν εκτεταμένη χρήση χημικών όπλων από τη Ρωσία στην Ουκρανία
Οκτώ χρόνια φυλάκιση για Ιμάμογλου ζητά η εισαγγελία για το πλαστό δίπλωμα
Παραπληροφόρηση πως «Τα παιδιά της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη των πυρκαγιών, υποστηρίζουν οι Τούρκοι
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στη Ρώμη-Αναφορές για δεκάδες τραυματίες
Ο Τραμπ αναμένει ότι η Χαμάς θα απαντήσει εντός 24 ωρών για πρόταση εκεχειρίας
Ο Τραμπ θα αρχίσει να ενημερώνει τους εμπορικούς εταίρους του για τους δασμούς