powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πέθανε το γηραιότερο σκυλί στον κόσμο

Το γηραιότερο σκυλί στον κόσμο πέθανε ήσυχα και γαλήνια την περασμένη Κυριακή, αφήνωνοντας όμως τον ιδιοκτήτη του βαθύτατα στεναχωρημένο, αφού όπως είπε κι ο ίδιος έχασε μία πιστή φίλη.
 
Η Μάγκι ένα αυστραλέζικο ποιμενικό πέθανε σε ηλικία 30 ετών, στο Γούλστορπ της Βικτόρια.
 
μαγκι 2
 

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της, κτηνοτρόφος, Μπράιαν Μακλάρεν, όταν την αγόρασε, ο γιός του -που σήμερα είναι 34 ετών- ήταν μόλις τεσσάρων.

μαγκι 4

Η υγεία της Μάγκι που σε ανθρώπινα χρόνια ξεπέρασε τα 200, επιδεινώθηκε αρκετά τα τελευταία δύο 24ωρα.
 
μαγκι 3

Επίσημα πάντως, σύμφωνα και με το βιβλίο Γκίνες, τον τίτλο του γηραιότερου σκυλιού στον κόσμο κατέχει ο Μπλούελυ ένας ποιμενικός, που έζησε επίσης στην Αυστραλία, από το 1910 όταν κουταβάκι ακόμη τον αγόρασε ο ιδιοκτήτης του, μέχρι το 1939.

Τα σκυλία κατά μέσο όρο, ζουν 15 χρόνια, ενώ έχουν καταγραφεί ορισμένες περιπτώσεις όπου κάποια έφτασαν τα 21.
 
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;