Σε κωματώδη κατάσταση 46χρονος μετά από τροχαίο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διακομίσθηκε σε κωματώδη κατάσταση 46χρονος από την Πάφο μετά τον τραυματισμό του σε οδικό δυστύχημα.
 
Το δυστύχημα συνέβη χθες γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην Πάφο. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 46χρονος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος, το οποίο στη συνέχεια κινήθηκε προς τη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και προσέκρουσε σε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σε στάση αναμονής και οδηγούσε 30χρονος από την Πάφο με συνοδηγό 33χρονη και επιβάτες στα πίσω καθίσματα 57χρονη, 9χρονη και 4χρονη.

Στη συνέχεια, λόγω της σύγκρουσης, το εν λόγω όχημα σπρώχθηκε προς τα πίσω και προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος με συνοδηγό 45χρονη και συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα 17χρονο.
 
Ο 46χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατείται για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Επίσης, ο 30χρονος, η 33χρονη, η 57χρονη και οι δύο ανήλικες μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν, εκτός από την 57χρονη, η οποία διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση κεφαλής και παρέμεινε για νοσηλεία. Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 
 

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση