Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών

Με επιτυχία στέφθηκε, σήμερα Κυριακή 16 Απριλίου, η εκδήλωση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, όπου παρουσιάστηκαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές του κινήματος για την Επαρχία Λεμεσού. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο. Η εκδήλωση  έγινε στο εστιατόριο CETI Locale, στη Λεμεσό.

Την παρουσίαση προλόγισε ο συντονιστής της εκδήλωσης και Υποψήφιος Λεμεσού κ. Γιάννος Στέλιου Ιωάννου. Τους 12 Υποψήφιους,  παρουσίασε η Χρύσω Ελενοδώρου-Παπαχαραλάμπους, Υποψήφια Λάρνακας.

 Οι 12 υποψήφιοι του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για την Επαρχία Λεμεσού είναι: Αλεξάνδρου Γεωργία, Ιωάννου Γιάννος Στέλιου, Καλότυχου Ειρήνη (Ρένα), Κουδουνάρη Ρωξάνη, Κουρρής Κυριάκος, Νικολάου Αντρέας, Ορφανός Ντίνος, Παπής Άλκης, Παφίτης Αντρέας (Ρίκκος), Φαχούρη Ηλιάνα, Χριστοδούλου Χριστόδουλος και Χριστοφίνης Μάριος, οι οποίοι παράλληλα μίλησαν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, όπου στην ομιλία του δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στις 22 Μαΐου δεν θα αλλάξει η κυβέρνηση της χώρας, αλλά σίγουρα μπορούν να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων μέσα στη Βουλή. Η πολυπρόσωπη παρουσία των βουλευτών του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών μέσα στη νέα Βουλή είναι μια ευκαιρία για περισσότερη πίεση για κάθαρση, τιμωρία και δικαιοσύνη. Είναι μια ευκαιρία για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, να δημιουργηθούν μηχανισμοί ελέγχου και πρόληψης, για να έχουμε ένα μέλλον απαλλαγμένο από τη διαφθορά και τη διαπλοκή.
 
Εμείς οι πολίτες, εμείς το Κίνημα Οικολόγων -Συνεργασία Πολιτών δεν είμαστε μέρος του προβλήματος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Είμαστε όμως μέρος της κάθαρσης και της τιμωρίας.
 
Ξέρουμε ότι σε αυτή την επιχείρηση της κάθαρσης και τιμωρίας έχουμε την συμπάθεια και συμπαράσταση χιλιάδων πολιτών. Αλλά -φίλες και φίλοι - σε αυτή την μάχη ενάντια στην διαφθορά δεν αρκεί η συμπάθεια. Πρέπει η συμπάθεια και η εκτίμηση να μετατραπεί σε ψήφο.
 
Στις 22 Μαΐου πρέπει το like να γίνει ψήφος. Να γίνει ψήφος και δύναμη ανατροπής, δύναμη τιμωρίας, δύναμη κάθαρσης.
 
Εμπρός να γίνουμε εμείς η δύναμη της κάθαρσης».
 

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα