Τα δάκρυα του Μάριου για τον Φάνο στην εκπομπή του Αρναούτογλου

  Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Τhe 2night Show» το νιόπαντρο ζευγάρι Μάριος Φρίξου και Φάνος Ελευθεριάδης.

Οι συμπατριώτες μας, βρέθηκαν στο στούντιο του Ant1 Ελλάδος, καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου  και μίλησαν για το γάμο τους, την πολιτική συμβίωση, τη σκέψη τους να κάνουν παιδί με παρένθετη μητέρα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι.

Η ατμόσφαιρα, φορτίστηκε ιδιαίτερα, όταν αναφέρθηκαν στους γονείς του ενός εκ των δύο ανδρών, του Φάνου, που δεν παρευρέθηκαν στη γαμήλια τελετή γιατί ήταν αντίθετοι με τη δημοσιοποίηση του γάμου. 

Το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι η στάση τους, τους πίκρανε. "Αυτή η ιστορία μας πλήγωσε και τους δύο. Δεν μ'ενδιαφέρει αν δεν θέλουν να έχουν επαφή μαζί μου. Τουλάχιστον να έχουν με το γιο τους" είπε μεταξύ άλλων, φανερά συγκινημένος, ο γνωστός συγγραφέας Μάριος Φρίξου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Δειτε Επισης

«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Υποβολή σχολίων ΚΔ για αξιολόγηση από ΣτΕ εφαρμογής Σύμβασης Πλαίσιο για Προστασία Εθνικών Μειονοτήτων
Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων για τα... 20 εκατοστά στη Γέφυρα της Καλαβασού
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Διαβούλευση Υπ. Παιδείας για αναγνώριση στρατιωτικής θητείας σε εκπαιδευτικούς κρατών ΕΕ
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»