Υπάρχει ζωή και χωρίς τον Χόλγκερσον…

Στο άκουσμα της είδησης πως ο Μάρκους Χόλγκερσον θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς είμαι βέβαιος ότι οι φίλοι της Ανόρθωσης δεν έβαλαν τα κλάματα. Τουναντίον, αν γινόταν ένα γκάλοπ μεταξύ των φίλων της «Κυρίας» οι περισσότεροι μάλλον θα χάρηκαν με την εξέλιξη αυτή.
 
Ο Σουηδός αμυντικός πέτυχε μια σπουδαία συμφωνία, η οποία πιστώνεται στον ατζέντη του. Δεν μπορώ να πιστέψω πως οι σκάουτερ της Άαλμποργκ παρακολούθησαν τον 31χρονο στόπερ την τελευταία διετία που βρίσκεται στην ομάδα της Αμμοχώστου και έκριναν ότι έχει τις ικανότητες να διαπρέψει στο πρωτάθλημα Δανίας.
 
Η Άαλμποργκ είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 42 βαθμούς, εφτά λιγότερους από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη και εκτός απρόοπτου θα παίξει στο Europa League της νέας περιόδου.
 
Με την αποχώρηση του Χόλγκερσον η Ανόρθωση δεν θα χάσει ούτε ποιότητα, ούτε ταχύτητα από την αμυντική της γραμμή. Ο Σουηδός στόπερ καθιερώθηκε στην «Κυρία» γιατί η επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας αδυνατούσε ή απόφευγε να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας.