Μελετούν κινήσεις και ενδεχόμενο διώξεων για τη λίστα Λαγκάρντ

Στις ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν για τις περιπτώσεις των 85 φυσικών προσώπων στην Κύπρο, τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, κατέληξε σύσκεψη στο Τμήμα Εφόρου Φορολογίας.
 
Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα" ο Εφορος Φορολογίας Γιάννης Τσαγγάρης είπε ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η τελική μελέτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη. Πρόσθεσε ότι μετά την ολοκλήρωση της μελέτης θα αποφασιστεί κατά πόσον θα χρειαστεί να υπάρξει συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα για να αποφασιστεί ποινική δίωξη ορισμένων φυσικών προσώπων.
 
Ο κύριος Τσαγγάρης δήλωσε επίσης ότι ο Γαλλο-ιταλός πληροφοριοδότης και δημιουργός της λίστας Λαγκάρντ, Ερβέ Φαλτσιανί, απάντησε θετικά στο αίτημα των κυπριακών Αρχών για συνεργασία και θα βοηθήσει με επιπρόσθετα στοιχεία. Σε ό,τι αφορά την έρευνα για τα Εγραφα του Παναμά, για την οποία έχουν διοριστεί δύο άτομα, ο κύριος Τσαγγάρης είπε ότι βρίσκεται στα αρχικά στάδια.
 
ΠΗΓΗ: ΡΙΚ
 

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Δέσμευση έναρξη ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού για Παπαναστασίου-Θα παρέμβει εάν αυξηθούν οι τιμές
Δριμεία επίθεση Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στο κυπριακό βιβλίο της Μπιενάλε-«Εμπεριέχει παραπλανητικές στρεβλώσεις»
Από φωτοβολταϊκά καλύπτεται το 50% της ζήτησης ρεύματος-Αποσυνδέθηκαν τρεις φορές τον Ιούνιο λόγω μη ζήτησης
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού
Κατακλυσμός με τον υδράργυρο στα ύψη-Δείχνει 38 βαθμούς το θερμόμετρο
Μετά τη διαμαρτυρία ξανά στη Βουλή η υπόθεση των φωτοβολταϊκών στο Φρέναρος-Ζητούν παρέμβαση Προέδρου
Πολίτες κλήθηκαν σε τεστ οδήγησης χωρίς αιτία για να είναι σε ισχύ η άδεια τους-Αξιολογήθηκαν 75 άτομα για την ικανότητα τους
«Είχαν έτοιμα τα προσκλητήρια, όμως τους πρόλαβε η εισβολή… Έμειναν εκεί και περιμένουν πενήντα χρόνια»