Ζήτησε πίσω τα δανεικά και του είπαν πως θα του κάψουν το ιατρείο

Συστηματικά για 4 χρόνια δανειζόταν από 61χρονο γιατρό χρήματα, 45χρονος Ρουμάνος και κάτω από προφάσεις αρνιόταν να του επιστρέψει τα οφειλόμενα.
 
Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του παραπονούμενου, ο αλλοδαπός υποσχόταν διαρκώς την επιστροφή των χρημάτων, ζητώντας μια μικρή παράταση χρόνου και …μερικά χρήματα ακόμη να τα επενδύσει σε επιχείρηση να κερδίσει και να τον εξοφλήσει.
 
Ο γιατρός στη Λεμεσό, είπε στους ανακριτές που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης πως σε διάστημα τριών χρόνων, από το 2013 μέχρι σήμερα, είχε δανείσει στον 45χρονο Ρουμάνο συνολικό ποσό που ξεπερνά τις 230 χιλιάδες ευρώ. Στις δραματικές εκκλήσεις του 45χρονου για βοήθεια, ο παραπονούμενος ανέφερε πως κι ο ίδιος δανείστηκε από αλλού χρήματα με σκοπό να τον βοηθήσει. Μετά τις επανειλημμένες αρνήσεις του 45χρονου να τακτοποιήσει, έστω και με δόσεις το χρέος του, ο γιατρός του ανέφερε πως θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Τότε εκείνος   στράφηκε εναντίον του  με απειλές τόσο κατά της ζωής του, όσο και κατά της περιουσίας του, αφού όπως του ανέφερε δε θα δίσταζε να του «κάψει το ιατρείο».
Η Αστυνομία μετά τη σχετική καταγγελία, εντόπισε στη Λεμεσό και συνέλαβε τον 45χρονο Ρουμάνο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης. Ανακρινόμενος ο 45χρονος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα