Νεκρός 64χρονος σε εργατικό δυστύχημα στη Γιόλου

Τη ζωή του έχασε 64χρονος από την Γιόλου ο Ανδρέας Πέτρου σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που  σημειώθηκε χθες σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Γιόλου της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 21:00 χθες το βράδυ ο 64χρονος εντοπίστηκε από τη σύζυγο του στην τοποθεσία ” Ροδιές” έδαφος του χωριού Γιόλου να είναι καταπλακωμένος κάτω από το δικό του  γεωργικό ελκυστήρα το οποίο χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια του χωραφιού του . 

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία Στρουμπιού και στην σκηνή έσπευσαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού και της Πόλης Χρυσοχούς, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και ασθενοφόρο και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις για τον απεγκλωβισμό του άτυχου γεωργού.

Ο 64χρονος διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. 

Σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του στην Αστυνομία ο Ανδρέας Πέτρου είχε αναχωρήσει από την οικία του στις 18:00 περίπου χθες  το απόγευμα και μέχρι τη νύχτα δεν είχε επιστρέψει σπίτι τους.  

Έκτοτε τον αναζήτησε μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα και τον εντόπισε καταπλακωμένο κάτω από το γεωργικό του ελκυστήρα γύρω στις 21:00 το βράδυ.

Την σκηνή επισκέφτηκε  επιθεωρητής του Γραφείου Εργασίας και φωτογράφος του ΤΑΕ καθώς και ειδικός στη διερεύνηση θανατηφόρων ατυχημάτων της Τροχαίας.

Οι επιτόπιες εξετάσεις συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας και η σκηνή φρουρείται. 

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια και η Αστυνομία αποδίδει το θάνατο του 64χρονου γεωργού σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα. 

Τα ακριβή ωστόσο αίτια του θανάτου του γεωργού θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροψίας που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου αύριο Δευτέρα.

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα