Ανοίγει τα βιβλία της στο Γενικό Ελεγκτή η Green Dot

Αποδεχόμενος την ανοικτή πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Dot Κύπρου, Μιχάλη Σπανού για έλγχο στα οικονομικά βιβλία της Green Dot και στη σκιά των καταγγελιών του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος περί σκανδάλου και στην ανακύκλωση, ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, μπαίνει για έλεγχο στην  Green Dot.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες εξασφάλισε ο  «ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online», εδώ και μερικές ημέρες στην Green Dot ζουν σε ρυθμούς Ελεγκτικής Υπηρεσίας κλιμάκιο της οποία θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσει το ξεσκόνισμα των οικονομικών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Στόχος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, είναι να εντοπιστούν τυχόν παρατυπίες και αδικαιολόγητα έσοδα και έξοδα στην Green Dot.  
Από την πλευρά της η Green Dot, εδώ και μερικές ημέρες έχει αρχίσει την ετοιμασία των σχετικών εγγράφων που ζήτησε για έλεγχο η Ελεγκτική Υπηρεσία. Αυτά όπως πληροφορούμαστε αφορούν τιμολόγια ποσού 100 ευρώ και άνω από την ημέρα έναρξης των εργασιών της Green Dot, μέχρι σήμερα.
Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, ο κ. Σπανός είχε συνάντηση με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στον οποίο ξεκαθάρισε πως τα μέλη της υπηρεσίας του είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν και να κάνουν οποιονδήποτε έλεγχο θέλουν για το οποιοδήποτε θέμα.

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα