Στους 23 οι νεκροί από την κατάρρευση διάβασης στην Ινδία

Στους 23 αυξήθηκαν οι νεκροί από την κατάρρευση ανισόπεδης διάβασης χθες σε πυκνοκατοικημένη συνοικία της Κολκάτα (πρώην Καλκούτα), καθώς τα συνεργεία διάσωσης εργάζονταν όλη τη νύχτα προκειμένου να απομακρύνουν τα συντρίμμια τσιμέντου και χάλυβα που είχαν καταπλακώσει τα θύματα.


Ενενήντα άτομα διασώθηκαν, μετά την κατάρρευση στης ανισόπεδης διάβασης μήκους 100 μέτρων η οποία καταπλάκωσε ανθρώπους και οχήματα που διέσχιζαν πολυσύχναστη εμπορική συνοικία.
 
"Αρκετοί από τους ανθρώπους που έχουν διασωθεί, έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που είναι θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια," δηλώνει αξιωματούχος των αρχών στην περιοχή.

 
Τα τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν στιγμιότυπα από την ξαφνική πτώση της ανισόπεδης διάβασης τη στιγμή που περνούσαν από το σημείο οχήματα, αλλά και ανυποψίαστοι άνθρωποι που έκαναν τα ψώνια τους. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων, αλλά και την απομάκρυνση οχημάτων από την περιοχή της κατάρρευσης.
 
 

Δειτε Επισης

Παράνομοι μετανάστες φτάνουν στη Βρετανία κρυμμένοι σε… σκάφη πολυτελείας
Θαμμένα στα ερείπια τα δύο από τα εννέα παιδιά της παιδιάτρου που σκοτώθηκαν στη Γάζα (pics)
Μάχη σώμα με σώμα στη Βαρσοβία-Συγκεντρώσεις πριν τον εκλογικό γύρο που κρίνει την Πολωνία
Δεκάδες νεκροί στην Ουκρανία μετά το κύμα ρωσικών επιθέσεων σε όλη τη χώρα
«Η κόρη μου μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης και κατέληξε να ακρωτηριαστεί και στα τέσσερα άκρα»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο
Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ
Η Ρωσία έριξε βαλλιστικούς πυραύλους στο λιμάνι της Οδησσού-Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
«Θα παίξουμε με τον δικό μου τρόπο»-Πού ποντάρει ο Τραμπ με τους δασμούς 50% στην ΕΕ
Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο