Τριήμερο με άρωμα καλοκαιριού

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί , ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά το Σαββατοκύριακο θα εμφανίζονται ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο.
 

Δειτε Επισης

Διαβεβαίωση Κυβέρνησης για στήριξη Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Αιτήσεις και υδατικό στο επίκεντρο σύσκεψης
Καταγγέλλει «δυσμενή διάκριση μαθητών» ο Σύνδεσμος για Δυσλεξία-Έστειλε επιστολή στο ΥΠΑΝ
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις σε γεωργούς που επλήγησαν-Όλες οι πληροφορίες
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους 2,5 εκατομμυρίων ενέκρινε το Υπουργικό
Κατανάλωσε σακουλάκι νικοτίνης και έχασε τις αισθήσεις του 15χρονος-«Απαγορεύεται η αγορά και η πώληση»
Αποσύρεται από την κυπριακή αγορά κατεψυγμένο φιλέτο στήθους πάπιας λόγω σαλμονέλας
Επαρκείς μηχανισμούς προστασίας του γεωργικού τομέα ζήτησε από Κομισιόν η Παναγιώτου
Συνολικά δεκαεπτά ειδικές πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία
Διακοπή στην παροχή υδροδότησης σε περιοχές της Πάφου
Σκαρφαλώνει στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Κίτρινη προειδοποίηση