Υποψήφιος με το ΔΗΚΟ ο Κρις ΤριανταφυλλίδηςΗ  μεγάλη έκπληξη για την οποία εδώ και πολύ καιρό μιλούσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφορικά με τις βουλευτικές εκλογές έγινε, καθώς ο Νικόλας Παπαδόπουλος, έστω και  μετά την υστάτη κατάφερε να πείσει τον υπεύθυνο νομικών θεμάτων του ΔΗΣΥ και εκπρόσωπο του κόμματος στις συνομιλίες  Κρις Τριαναταφυλλίδη να κατέλθει υποψήφιος με το ΔΗΚΟ στις βουλευτικές εκλογές.

Οι πληροφορίες  για το πολιτικό φλερτ ανάμεσα  σε Νικόλα Παπαδόπουλο και Κρις Τριανταφυλλίδη υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό και ενισχύθηκαν μάλιστα όταν με τις γνωστές αναρτήσεις του ο Κρις Τριανταφυλλίδης ασκούσε έντονη κριτική  στους χειρισμούς του προέδρου της Δημοκρατίας στο Κυπριακό  ή ακόμα διαχώριζε την θέση του από αυτή του ΔΗΣΥ για τις αποκαλύψεις εγγράφων του Εθνικού Συμβουλίου από τον Μαρίνο Σιζόπουλο.
Όλοι ωστόσο θεώρησαν πως με την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΔΗΚΟ το θέμα συνεργασίας του Νικόλα Παπαδόπουλου και Κρις Τριανταφυλλίδη  είχε κλείσει.
Ωστόσο όπως πληροφορούμαστε, Νικόλας Παπαδόπουλος και Κρις Τριανταφυλλίδης, μετά από συνάντηση που είχαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης τα βρήκαν σε όλα με αποτέλεσμα ο κύριος Τριανταφυλλίδης να πει το μεγάλο ΝΑΙ και να είναι τελικά υποψήφιος με το ΔΗΚΟ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στην επαρχία της Λευκωσίας.  

Μάλιστα ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει ήδη αξιοποιήσει την χθεσινή μέρα για να βρει και το άτομο από το ΔΗΚΟ  που είναι διατεθειμένο να παραχωρήσει την θέση του στο ψηφοδέλτιο Λευκωσίας, πράγμα που έγινε.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Δευτέρα, οπόταν ο Κρις Τριανταφυλλίδης θα ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.  
 
 

Δειτε Επισης

Α. Βαφεάδης: Ύψιστη προτεραιότητα η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση
Απαισιόδοξη η Αννίτα για το Κυπριακό-«Δεν βλέπω, προς το παρόν, κάτι θετικό»
Παράνομη επίσκεψη Βρετανού βουλευτή στο κατεχόμενο Βαρώσι
Προκλητικός Γκιουλέρ-«Δικαιολογημένη και αναγκαία η εισβολή στην Κύπρο»
Γ. Παναγιώτου: Τα μαθήματα εμπεδώθηκαν ώστε τα εγκλήματα να μην επαναληφθούν
Μ. Δαμιανός: Παρά τις δυσκολίες δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειες για λύση
Α. Γρηγορίου: Εργαζόμαστε για τερματισμό κατοχής και επανένωση της πατρίδας μας
Μ. Χαρτσιώτης: Αποτελεί υποχρέωσή μας να δικαιώσουμε τη θυσία όσων θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας
K. Λετυμπιώτης: Αγώνας καθημερινός και αδιάλειπτος για άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό
Πρόεδρος της Βουλής για απόπειρα κατά του Τραμπ: Δεν χωρούν τρομοκρατικές ενέργειες σε δημοκρατίες