Υποψήφιος με το ΔΗΚΟ ο Κρις Τριανταφυλλίδης



Η  μεγάλη έκπληξη για την οποία εδώ και πολύ καιρό μιλούσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφορικά με τις βουλευτικές εκλογές έγινε, καθώς ο Νικόλας Παπαδόπουλος, έστω και  μετά την υστάτη κατάφερε να πείσει τον υπεύθυνο νομικών θεμάτων του ΔΗΣΥ και εκπρόσωπο του κόμματος στις συνομιλίες  Κρις Τριαναταφυλλίδη να κατέλθει υποψήφιος με το ΔΗΚΟ στις βουλευτικές εκλογές.

Οι πληροφορίες  για το πολιτικό φλερτ ανάμεσα  σε Νικόλα Παπαδόπουλο και Κρις Τριανταφυλλίδη υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό και ενισχύθηκαν μάλιστα όταν με τις γνωστές αναρτήσεις του ο Κρις Τριανταφυλλίδης ασκούσε έντονη κριτική  στους χειρισμούς του προέδρου της Δημοκρατίας στο Κυπριακό  ή ακόμα διαχώριζε την θέση του από αυτή του ΔΗΣΥ για τις αποκαλύψεις εγγράφων του Εθνικού Συμβουλίου από τον Μαρίνο Σιζόπουλο.
Όλοι ωστόσο θεώρησαν πως με την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΔΗΚΟ το θέμα συνεργασίας του Νικόλα Παπαδόπουλου και Κρις Τριανταφυλλίδη  είχε κλείσει.
Ωστόσο όπως πληροφορούμαστε, Νικόλας Παπαδόπουλος και Κρις Τριανταφυλλίδης, μετά από συνάντηση που είχαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης τα βρήκαν σε όλα με αποτέλεσμα ο κύριος Τριανταφυλλίδης να πει το μεγάλο ΝΑΙ και να είναι τελικά υποψήφιος με το ΔΗΚΟ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στην επαρχία της Λευκωσίας.  

Μάλιστα ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει ήδη αξιοποιήσει την χθεσινή μέρα για να βρει και το άτομο από το ΔΗΚΟ  που είναι διατεθειμένο να παραχωρήσει την θέση του στο ψηφοδέλτιο Λευκωσίας, πράγμα που έγινε.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Δευτέρα, οπόταν ο Κρις Τριανταφυλλίδης θα ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.  
 
 

Δειτε Επισης

Στο Υπουργικό ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2025
Από το 2020 στο 2024... Ένας πόλεμος με πολλές μάχες και τίτλοι τέλους με προαναγγελία για νέα αρχή
Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»