Ανεβαίνουν διαρκώς οι «μετοχές» του Γρηγόρη Κάστανου (video)

Το ταλέντο του Γρηγόρη Κάστανου είναι γνωστό και συνεχίζει να το ξεδιπλώνει στα γήπεδα της Ιταλίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την μικρή ομάδα της Γιουβέντους κάνει απίστευτα πράγματα στο γήπεδο και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως αρκετοί τον έχουν αποκαλέσει το «επόμενο αστέρι της Γιουβέντους».
 
Πριν μερικές μέρες, στον αγώνα που έδωσε η Γιουβέντους με την Σασουόλο, ο Κάστανος ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής. Μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε με 3-2, ωστόσο ο Γρηγόρης ήταν αυτός που σκόραρε τα δύο γκολ της Γιουβέντους. Με εξαιρετικό μάλιστα τρόπο.
 
Το όνομα του Κάστανου είναι αυτό που «παίζει» δυνατά σε ρεπορτάζ της Γιουβέντους αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας που αφορά τις μικρές της ομάδες. Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από την τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του Κάστανου και τα δύο γκολ που σημείωσε.
 

Οι «μετοχές» του ανεβαίνουν διαρκώς και το μόνο σίγουρο, είναι πως έχει πολλά ακόμη να δείξει στο γήπεδο. Ήδη κάποια ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά «μεγαθήρια» κοιτάζουν την περίπτωση του. Η Γιουβέντους ωστόσο δεν πρόκειται να παραχωρήσει αυτό το ακριβό περιουσιακό της στοιχείο που διαρκώς εξελίσσεται.