Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στους Αγίους Βαβατσινιάς

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που σημειώθηκε το μεσημέρι σε δασώδη έκταση στην περιοχή Λειβαδόχορτο μεταξύ των χωριών Οδού και Αγίων Βαβατσινιάς στην ορεινή Λάρνακα.

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι στις 12:58 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε δασώδη έκταση στην περιοχή Λειβαδόχορτο μεταξύ των χωριών Οδού και Αγίων Βαβατσινιάς.

Για την κατάσβεσή της ανταποκρίθηκαν 9 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας, Λεμεσού και από την ΕΜΑΚ.

Παράλληλα, ανταποκρίθηκαν και 4 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και 1 πυροσβεστικό όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Εφταγώνιας.

Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν δύο πτητικά μέσα (ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και 1 ελικόπτερο της ΜΑΕΠ της Αστυνομίας).

Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 1,5 τετρ. χλμ. από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα παραμείνουν πυροσβεστικά οχήματα από τις επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας και από την ΕΜΑΚ, για σκοπούς επιφυλακής.
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τοξικό νέφος χλωρίου στην Καταλονία–Έκκληση σε πάνω από 160.000 κατοίκους να μείνουν στο σπίτι
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γ. Κωνσταντίνου στο φρεάτιο-Συνελήφθη ο εργολάβος, φαίνεται να κάλυψε τις τρύπες της πτώσης
Ο Μακρόν ζήτησε τη διεξαγωγή άμεσων συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας
Υποδέχθηκε τη Μέτσολα ο Προεδρος-«Στοχος η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν το 2026»
Ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΔΗΣΥ-Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία
Απάτη με μηνύματα που παριστάνουν το Τμ. Φορολογίας-Ζητούν στοιχεία για δήθεν επιστροφή φόρου
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα-Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δασκάλα στις ΗΠΑ κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια και καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία