MEGA: Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χρηματιστήριο

Στην κίνηση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τηλέτυπος, μέχρι νεοτέρας και για την προστασία του επενδυτικού κοινού, προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει με την απαραίτητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού καθώς και για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις τράπεζες. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας " ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ".
 
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι, σε συνέχεια της από 7.3.2016 ανακοίνωσης της εν λόγω Εταιρείας, δε διασφαλίζεται η προστασία του επενδυτικού κοινού και η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών αυτής και αποφάσισε να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών όπως προβεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας κατ' εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005.
 
Οι μετοχές της εταιρείας "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ" θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η ανωτέρω Εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η Εταιρεία, δοθέντος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες, και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.
 
Πηγή: News247.gr 

Δειτε Επισης

Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα
«Πέντε λεπτά πριν περνούσα από το διαγνωστικό κέντρο»-Σοκάρει μαρτυρία για την εκτέλεση στο Χαλάνδρι
Ζητούν και τα ρέστα... Γονιός μήνυσε τον γιο της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα για το βίντεο που ανήρτησε
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Ποιοι εκτέλεσαν τον Μοσχούρη στο Χαλάνδρι-Το ακριβό συμβόλαιο θανάτου για τον «θαμνάκια» της Greek Mafia