Νεαρός έπεσε με την μοτοσικλέτα πάνω σε κυκλικό κόμβο

Με κάκωση κεφαλής και περιτραυματική αμνησία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 22χρονος μοτοσικλετιστής από τη Ξυλοτύμπου, ο οποίος τραυματίστηκε όταν έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 23.20, ο 22χρονος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του από τη Λεωφόρο Αρτέμιδος με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου.
 
Σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα αυτή να κτυπήσει στον κυκλικό κόμβο.
 
Ο νεαρός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάκωση κεφαλής και περιτραυματική αμνησία. Ο νεαρός κρατήθηκε στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου.
 
Ο 22χρονος έφερε προστατευτικό κράνος. Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Την υπόθεση εξετάζει η τροχαία Λάρνακας.
 

Δειτε Επισης

«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Μεγάλα έργα για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας-Επαφές για δημιουργία πανεπιστημίου
Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο